Nars make-up herfst 2011


We zagen al blauwe oogschaduw bij Dior, maar ook Nars make-up heeft een deze kleur in de herfst 2011 collectie. Een knalblauwe oogschaduw is het meest opvallende product in de collectie.

In de herfstcollectie van Nars make-up is alleen één oogschaduw knalblauw, de rest van de producten is een stuk minder opvallend. Wel zijn er vier verschillende nieuwe lipproducten, waaronder twee matte lippenstiften. Wat ik typisch herfstachtig vind, is het nieuwe oogschaduwtrio.

Om deze opvallende oogschaduw te dragen, moet je wel een beetje lef hebben. De knalblauwe kleur Outremer is heel erg fel, dus voor een dagelijkse look is het niet zo geschikt.

Door de grijze en groene kleur in dit oogschaduwtrio Delphes moet ik meteen denken aan de herfst. De kleuren zijn goed te combineren, maar kunnen natuurlijk ook los van elkaar gedragen worden.

Ook deze kleuren oogschaduw van Nars make-up zijn er herfstig. Het oogschaduwduo Grand Palais bevat een rode en een zilverachtige kleur, die denk ik heel mooi zijn boven elkaar.

Deze roze lippenstift heeft een klein beetje glitter. De kleur, Pago Pago, vind ik niet heel bijzonder, maar je kunt deze lippenstift wel overal naartoe dragen.

Behalve lippenstift heeft Nars natuurlijk ook nog een lipgloss in de collectie. Nars staat bekend om zijn lipglossen en ook deze ziet er weer heel mooi uit. Oasis, een kleur met roze glittertjes, kan zo op je lippen maar je kunt de lipgloss ook over één van de lippenstiften heen aanbrengen.


Deze matte lippenstiften beloven je lippen niet alleen een mooie matte kleur te geven, ook moeten ze zijdezacht worden van de toegevoegde mangoboter. De kleuren, een dieprode Mascate en een lichtroze Montego Bay zijn simpel en heel draagbaar.

Om de reeks lipproducten compleet te maken, heeft Nars make-up dan tenslotte ook nog een lippotlood. Train Bleu, een diepe aubergine kleur, heeft veel pigment en geeft een matte kleur aan je lippen.

Als laatste in de collectie is er nog een nagellak in een herfstkleur, Galion. Deze donkergrijze kleur kun je eigenlijk bij elke outfit dragen en past goed bij het weer van de komende maanden.

Ik vind de collectie niet zo heel bijzonder, maar de knalblauwe oogschaduw is wel heel opvallend. Toch zou ik deze zelf nooit op doen. Deze kleur zou ik eerder willen voor op mijn nagels. Matte lippenstift is wel iets dat ik zou willen proberen, deze kleuren zijn dan heel geschikt. Wat vind jij van de Nars make-up voor herfst 2011?