Nederlandse Beautyblog Top 50

De Beautyblog top 50 wordt samengesteld door openbaar beschikbare statistieken van o.a. Google en andere bedrijven en statistieken die door Beautybloggers zijn opgestuurd.

Code op jouw blog
Selecteer de code naast jouw blog in de top 50, kopieer en plak het op je website om jouw positie in de top 50 te delen met je bezoekers.

Veel gestelde vragen:

Waar zijn de scores op gebaseerd?
De scores zijn gebaseerd op openbare cijfers van o.a. Google, Facebook, Twitter, Statcounter, Alexa, mediabureaus, stemmen van bezoekers en gegevens die de beautybloggers zelfs naar ons hebben gestuurd.

Betekent een hogere score dat een blog meer bezoekers heeft?
Bezoekersaantallen zijn een van de belangrijkste criteria voor de score en in veel gevallen betekend een hogere score dat een blog meer bezoekers heeft. In sommige gevallen heeft een blog met meer bezoekers een lagere score.

Hoe vaak kunnen bezoekers stemmen op een blog?
Elke bezoekers kan maximaal 1 keer per maand stemmen.

Hoe kan ik mijn blog toevoegen?
Je kunt je eigen Beautyblog toevoegen doormiddel van het onderstaande formulier. Let wel op dat wij alleen Nederlandse beautyblogs accepteren.

Naam

E-mail

Blog URL

Blog Facebook URL

Blog Twitter URL

captcha
Voer het bovenstaande code in

Ik heb mijn blog toegevoegd, maar zie het niet terug in de top lijst?
De lijst van top Beautyblogs wordt eenmaal per maand bijgewerkt. Een beetje geduld a.u.b. Als jouw score hoog genoeg is, kom je in de top 50.

[ranking]