16-jarig meisje is jongste menselijke Barbie

jongste menselijke Barbie
Maak kennis met Lolita Richi. Dit 16-jarig meisje is de nieuwste, jongste menselijke Barbie ter wereld en noemt zichzelf de beste imitatie van de pop.

De Oekraïense Lolita Richi gaat pas sinds een jaar door het leven als Barbie. Ze begon zichzelf zo te kleden omdat ze er perfect uit wilde zien en omdat ze vindt dat vrouwen zich goed moeten verzorgen en onberispelijk moeten zijn. De 16-jarige heeft een talie van 50,8 centimeter, beha-maat 70F en draagt kleurlenzen. Ze beweert dat haar figuur puur natuur is, dat ze nog nooit een bezoekje heeft gebracht aan de plastische chirurgie, geen dieet volgt en nooit Photoshop gebruikt.

Lolita Richi

Ondanks dat er al heel wat menselijke Barbies rondlopen op deze aardbol, vindt Lolita zichzelf de beste imitatie. “Ik denk dat ik het plaatje beter bereik dan wie dan ook. Ik ben de ultieme vamp. Ik heb zelfs nog nooit gehoord van Valeria Lukyanov“, laat ze weten.

Volgens Lolita hebben heel wat vrouwen haar al vertelt dat ze jaloers zijn op haar uiterlijk. Maar haar moeder Anya Richi is haar grootste fan. De 33-jarige voormalige actrice neemt alle foto’s van haar dochter. Na de middelbare school zou Lolita het liefst beroemd willen worden met haar uiterlijk. Omdat ze slechts 1,62 meter lang is, gaat ze voor de zekerheid ook psychologie studeren.

Lolita Richi Barbie

Foto’s via Facebook Lolita Richi