8 keer transparante lipgloss


Lipproducten heb je in vele soorten en maten. Wil je jouw lippen benadrukken maar liever niet al te veel laten opvallen met een felle kleur, kies dan voor een transparante lipgloss. Hier vind je 8 keer transparante lipgloss.

Allereerst zie je een transparante lipgloss van Miss Helen, deze is te koop bij de Hema voor €2,55. Daarnaast staat de Bourjois Effect 3D, deze is iets duurder namelijk €10,90. Een goedkopere optie is de Kiss Gloss van NYC, nummer 530 Clear as Candy kost maar €1,99. Wel je helemaal voor budget gaan is de Essence XXL Shine een goede optie, deze is voor €1,79 van jou.

Een duurdere lipgloss is die van Guerlain, nummer 800 Crystal Pearl kost €26,78. Bobbi Brown heeft ook een transparante lipgloss in het assortiment, deze is voor €12,49 te koop. De lipgloss van 2True is voor €2,99 vekrijgbaar bij de Kruidvat. Wil je graag opvallende volle lippen en heb je geld over? Dan is de LipFusion XL misschien iets voor jou. LipFusion bevat collageen wat je lippen vergroot en zachter maakt. Klinkt veelbelovend, maar een groot nadeel is de prijs, de LipFusion kost €50,00!

Leave a Reply

Your email address will not be published.