Alessandro nagellak zomer 2011


De Alessandro nagellak voor zomer 2011 heet Beach Beauty. In deze collectie vind je veel felle kleuren die speciaal zijn bedoeld om bij de colour block trend te passen en natuurlijke tinten om je bruine kleurtje extra goed uit te laten komen.


De kleuren van de Alessandro nagellak zomer 2011 doen me een beetje denken aan een mooie zonsondergang. Er is een citroengeel, oranje, oranje met glitter en felrood.


Ook vind je in de collectie deze drie fuchsia roze nagellakken. Eén is felroze met glitters, de andere neigt iets meer naar paars en heeft ook glitters en de laatste is wat donkerder fuchsia.


Er zijn drie natuurlijke tinten terug te vinden in de collectie. Een lichte beige, glitterend goud en donkerbruin. Deze kleuren staan ongetwijfeld mooi bij een gebruinde huid.

Ik vind de Alessandro nagellak voor zomer 2011 er leuk uitzien. Zelf zou ik niet snel voor de roze tinten kiezen, maar de rest van de lakjes zou ik zo dragen deze zomer. Ik vind het stiekem wel jammer dat de nagellakjes geen leuke namen hebben.