AXE komt met deodorant voor vrouwen


Vandaag werd de redactie van Beautyblog verrast met een leuk presentje wat verpakt zat in een blauw roze verfblik. Natuurlijk waren we erg nieuwsgierig naar de inhoud. Er zat echter geen verf in, maar de nieuwe mannelijke en vrouwelijke deodorant van AXE.

AXE deed onderzoek onder 1.000 Nederlanders naar het flirten en versieren onder de vrouwen. Daaruit bleek dat slechts 1 op de 5 vrouwen overtuigd is van haar eigen versiertrucs. Toch houdt dat ons niet tegen, want een kwart van de vrouwen wil zelfs meer flirten! Ook bleek uit het onderzoek dat we meer aandacht willen van mannen. Daarom kwam AXE op het idee om een deodorant voor vrouwen uit te brengen die voor meer fysieke aantrekkingskracht zorgt tussen mannen en vrouwen.


Verder kwam uit het onderzoek dat we meer aandacht willen van mannen. Daarom kwam AXE op het idee om een deodorant voor vrouwen uit te brengen die voor meer fysieke aantrekkingskracht zorgt tussen mannen en vrouwen. Persoonlijk betwijfel ik het effect van deze deodorant, maar hij ruikt wel lekker. Het is een fijne geur die niet al te overheersend is. Eén minpuntje is wel de draaidop die ze normaal ook gebruiken bij de mannelijke varianten. Een afneembare dop is handiger in gebruik.

De AXE Anarchy for Her is vanaf dit voorjaar verkrijgbaar in de winkels en kost €4,49.

Leave a Reply

Your email address will not be published.