Beautyaanbiedingen tot 15 mei


Deze week zijn er weer veel leuke aanbiedingen op beautygebied, waaronder een krultang, make-up en haarproducten. De beautyaanbiedingen van deze week zijn geldig tot 15 mei.


Lak jij je nagels ook iedere week in een andere kleur? Dan zul je vast blij zijn met deze beautyaanbieding bij Kruidvat. Daar is namelijk alle nagellak in de aanbieding! De actie houdt in: 1+1 gratis. Alle combinaties zijn mogelijk en alle merken die bij het Kruidvat te koop zijn doen mee aan de actie.


Wil je eens iets anders met je haar, ga dan voor krullen! Bij de Kijkshop is de Babyliss Krulset te koop voor €49,99. De krulset bestaat uit 20 keramische rollers die fluweel bekleed zijn. Het zijn 8 grote, 6 middelgrote en 6 kleine rollers. Het beste resultaat krijg je als je na een grote roller een kleinere in zet!


Omdat je haar veel te verduren heeft met al het föhnen, stijlen en verven, kan je haar af en toe weleens een oppepper gebruiken. Bij de DA zijn de haarmaskers van het huismerk nu 2 + 1 gratis. Er zijn verschillende soorten, zoals hydraterende maskers en volume maskers.


Bij ICI Paris XL krijg je korting op huidverzorgingsproducten. Bij aankoop van 3 huidverzorgingsproducten krijg je 30 procent korting, bij het kopen van 2 producten 20 procent korting en bij de aanschaf van 1 huisverzorgingsproduct ontvang je 10 procent korting. De korting is geldig op dagcrèmes, nachtcrèmes en serums.