Beautyaanbiedingen tot 22 mei


Deze week zijn er weer genoeg beautyaanbiedingen te koop bij verschillende drogisten. De leukste beautyaanbiedingen tot 22 mei vind je hieronder.


Verschillende Braun ontharingsproducten zijn deze week in de aanbieding bij Kruidvat. Diverse ladyshaves en epileerapparaten koop je nu met 25 procent korting.


Bij de Etos zijn deze week alle mascara’s van Max Factor in de aanbieding. Met deze actie krijg je elke tweede mascara van Max Factor gratis. Zo is er bijvoorbeeld de False Lash Effect mascara voor €16,99 en krijg je de tweede gratis.


Vind je dat Garnier goede huidverzorgingsproducten heeft? Dan heb je geluk, want bij de Trekpleister krijg je korting op verschillende Garnier producten. De korting geldt alleen op de Garnier Skin Pure lijn. Deze producten zijn deze week te koop voor €4,50 per stuk.


Ook bij Kruidvat is de nieuwe Rimmel mascara te koop. De Day 2 Night mascara van Rimmel kun je nu kopen voor €9,99. Het ene borsteltje geeft je wimpers lengte en het andere borsteltje zorgt voor volume!