Beautyaanbiedingen tot 24 april


De beautyaanbiedingen van deze week zijn geldig tot zondag 24 april. Onder andere een nieuwe kleur nagellak of een nieuw huidverzorgingsproduct kun je deze week met korting kopen!

Silx


Met Silx ontharingscrème en harsstrips verwijder je kleine haartjes in je gezicht. Bij de DA koop je Silx gezichtsontharing nu met 25 procent korting. De korting is geldig op alle varianten van Silx voor het gezicht.

Nagellak


Bij de Hema koop je nagellak voor €2,50. Deze prijs is voor de nagellaklijn met de zwarte dop. Er zijn meer kleuren te koop dan de kleuren op de foto!

Huidverzorging


Op de huidverzorgingslijn van Ici Paris XL krijg je 20 procent korting. De producten bevatten geen parabenen, allergenen en minerale oliën. Bij aankoop van een product uit Skincare lijn, krijg je ook een rol wattenschijfjes gratis.
Wella


Bij Trekpleister is Wella in de aanbieding, voor alle shampoos en conditioners geldt 1+ 1 gratis. Zo heb je dus 500 milliliter shampoo en 500 milliliter conditioner voor €4,99. De actie is geldig op alle soorten van de Wella shampoo en van de Wella conditioner.