Beautyaanbiedingen tot 29 mei


Er zijn deze week weer volop leuke beautyaanbiedingen. De beste aanbiedingen op beautygebied tot 29 mei, vind je hieronder.

Alles 5 euro


Bij Kruidvat zijn deze week een aantal producten afgeprijsd tot €5. Zo is de Gosh lipgloss nu €5, net als 2 stuks van de Essence foundation en de parfum Elizabeth Arden Sunflowers 30 milliliter. Maar ook de Nivea Visage Pure & Natural dagcrème en de L’Oréal Paris Dermo Expertise Hydrafresh dagcrème zijn nu voor €5 te koop bij Kruidvat.

Pure Coconut Oil


Liefhebbers van kokos kennen vast de Pure Coconut Oil producten. Deze week kun je bij de Trekpleister deze Inecto Pure Coconut Oil producten kopen met 50 procent korting. Zo is de bodylotion van 250 milliliter nu geen €3,99, maar €2.

Parfums Etos


Verschillende parfums zijn deze week bij de Etos in de aanbieding. Mocht je bijvoorbeeld het parfum Lanvin Rumeur eau de parfum erg lekker vinden, dan kun je die deze week voor €15 kopen. Ook het parfum van Diesel, Cloé en nog een aantal andere zijn nu maar €15.

L’Oréal mascara’s


Bij Etos zijn naast de parfums, ook de mascara’s in de aanbieding. Alle L’Oréal mascara’s kun je vanaf vandaag kopen voor €10. Normaal is de L’Oréal Lash Architect 4D mascara €15,99, maar nu koop je deze mascara en alle andere mascara’s van L’Oréal voor €10.

Leave a Reply

Your email address will not be published.