Beautyaanbiedingen tot 8 mei


De beautyaanbiedingen van deze week zijn geldig tot zondag 8 mei. De leukste aanbiedingen van deze week zijn onder andere gezichtsproducten, make-up en haarproducten.

Maskers Etos


Het is lekker om af en toe een maskertje op te doen en lekker te relaxen met een tijdschrift op de bank. Deze maskers van Montagne Jeunesse zijn nu €5 voor 4 stuks. De aanbieding is te koop bij Etos en je kunt kiezen voor verschillende varianten.

Carmen stijltang


Deze stijltang van Carmen heeft een keramische coating, wat belangrijk is omdat je haar anders sneller beschadigd. Ook kun je deze stijltang zowel op droog als op nat haar gebruiken. De Carmen stijltang is nu te koop bij Blokker voor €19,99.

Maybelline lipproducten


Bij Kruidvat krijg je deze week 30 procent korting op Maybelline lipproducten. De korting is geldig op alle varianten van de Maybelline lippenstift, lipgloss en lippotloden.

Jimmy Choo parfum


Het eerste parfum van Jimmy Choo is nu met korting te koop bij de Bijenkorf. Voor 40 milliliter betaal je €45, voor 60 milliliter betaal je €63 en de 100 milliliter kun je kopen voor €85,50.

Leave a Reply

Your email address will not be published.