Beautyblog Top 30 update


De Beautyblog Top 30 is alweer een jaar online en daarom hebben wij nu de software geüpdate.

In juni 2011 lanceerden wij de Beautyblog Top 30, een overzicht van de 30 belangrijkste Nederlandse beautyblogs. Gebaseerd op verschillende openbare data krijgt elke beautyblog een score en hoe hoger je score, hoe hoger je staat in de Beautyblog Top 30. De scores worden maandelijks geüpdate.

Een van de aspecten waar onze tool naar kijkt zijn het aantal bezoekers. Dit is gebaseerd op openbare statistieken en wij hebben inmiddels de actuele bezoekerscijfers van ruim 70 procent van de Nederlandse beautyblogs.

Social Media

Vandaag hebben wij de meetmethode van de Top 30 geüpdate met 3 nieuwe mogelijkheden. Dit zijn het aantal Facebook likes, Twitter followers en bezoekers kunnen nu ook stemmen.

Het aantal likes en followers dragen bij aan de totaalscore van een beautyblog en bezoekers kunnen nu stemmen op hun favoriete blog. Elke bezoeker kan maximaal 1 keer per maand per blog stemmen en elke stem verhoogt de score van een blog.

Bijna 100 Beautyblogs

Met trots kunnen we vermelden dat er inmiddels 96 beautyblogs zich hebben aangemeld! Het is geweldig om te zien hoe het aantal Nederlandse beautyblogs blijft groeien, professioneler worden en dat er steeds meer getalenteerde meiden en vrouwen zijn die leuke reviews en how-to’s schrijven.

Heb jij een beautyblog en heb je deze nog niet aangemeld bij de Beautyblog Top 30?