Beautyblogger Briene


Al vanaf de komst van Beautyblog kunnen jullie artikelen van mij lezen. Tot mijn grote schaamte besef ik me dat ik mijzelf niet eens even fatsoenlijk heb voorgesteld. Daarom lees je hier wie ik ben en hoe ik denk over beauty.

Sinds Beautyblog bestaat, schrijf ik voor jullie over de nieuwste cosmeticacollecties, de aankomende beautytrends, handige how-to’s en make-upreviews. Ik vind het ontzettend leuk om te doen, vooral omdat ik zelf ook een meid ben die van tutten houdt.

Ik schrijf liever over andere mensen en producten dan over mijzelf, want ik sta niet graag in de schijnwerpers. Toch ontkom ik er zo langzamerhand niet meer aan, het wordt tijd dat jullie met mij kennismaken.

Waar bestaat jouw dagelijkse make-up uit?
Mijn dagelijkse make-up bestaat uit Chanel foundation Vitalumière Aqua, een lippenstift of lipgloss in een felle kleur, op dit moment de knalrode Maybelline Super Stay. Ik draag ook altijd een klein laagje mascara, maar de ideale mascara heb ik nog niet gevonden.

Waar koop jij je make-up?
Dat is heel erg verschillend en kan variëren van Douglas tot Kruidvat. Omdat ik veel onderweg ben, loop ik vaak snel even de Etos of Hema op diverse stations binnen. Als ik me goed wil laten adviseren, stap ik liever een Douglas of Ici Paris binnen om er vervolgens met een veel lichtere portemonnee maar wel met goede beautyproducten uit te stappen.

Wat is je favoriete beautyproduct?
Goede vraag, ik ben heel erg te spreken over de Maybelline Superstay lipgloss, want deze blijft echt de hele dag zitten, zelfs tijdens het eten, drinken en sporten.

Toch gaat mijn voorkeur meer uit naar de Chanel foundation Vitalumière Aqua. Zonder lipgloss ga ik nog wel over straat, maar niet zonder foundation. Het voordeel aan deze foundation is dat hij lekker luchtig is. Hij maakt mijn huid wel egaler, maar het ziet er niet uit alsof ik foundation op heb.

Welk product mag in geen enkel make-up tasje ontbreken?
Een nagelvijl! Ik vind het vreselijk als ik een haakje aan mijn nagel heb en ik wordt ontzettend gefrustreerd als ik hem niet bij kan vijlen. Als ik geen vijl bij me hebt, zit ik heel de tijd aan mijn nagel te peuteren met een korte nagel als gevolg.

Wat is je ergste beautyflater?
Mijn puberteit was een grote beautyflater. Ik vond het mooi om een dekkende foundation te dragen, maar dan wel een aantal tinten donkerder dan mijn eigen huidskleur. Hierdoor zag je een hele leuke streep op mijn kaaklijn. Ook had ik een hele zwarte streep oogpotlood rondom mijn ogen, bij een meisje van 13/14 jaar ziet dit er niet uit.

Te donker getekende wenkbrauwen heb ik ook nog een blauwe maandag gehad, wat een leuk contrast gaf met mijn blonde haar. Verder had ik nog een witroze lipstick, kortom, een grote beautyramp.

Leave a Reply

Your email address will not be published.