Beautyblogger Ellen


Ik ben Ellen, de oprichtster en één van de beautybloggers van Beautyblog. Chanel, Dior en Biotherm dat zijn de merken die mij op beautygebied omschrijven. Qua make-up ben ik eigenlijk overal wel voor in, maar of ik er ook daadwerkelijk mee naar buiten ga is een tweede. Hieronder vind je nog een vijftal beautyvragen, waardoor je mij een beetje beter leert kennen.

Waar bestaat jouw dagelijkse make-up uit?
Mijn dagelijkse make-up is niet meer dan een simpele basis die bestaat uit foundation en mascara. Als ik ’s ochtends tijd over heb, vul ik mijn make-up aan met oogschaduw.

Waar koop jij je make-up en welke merken gebruik je?
Ik koop mijn make-up meestal bij Douglas. Ik heb niet echt één vast merk, maar als ik mijn verzameling bekijk is Chanel duidelijk mijn favoriet. De foundation en mascara die ik dagelijks gebruik zijn beide van Chanel.

Wat is je favoriete beautyproduct?
Eén product kiezen vind ik vrij lastig, maar als ik er één zou moeten kiezen dan is het dagcrème. Zonder dagcrème gaat mijn gezicht trekken en zie je na een paar dagen duidelijk dat mijn huid aan het uitdrogen is.

Welk product mag in geen enkel make-up tasje ontbreken?
Het product dat absoluut niet in een make-up tasje mag ontbreken is de juiste foundation. Met een mooie en egale huid zie je er direct beter uit, waardoor je vaak geen andere make-up meer nodig hebt.

Wat is je ergste beautyflater?
Mijn grootse beautyflater is een oogschaduwdoosje van Chanel met daarin verschillende jeanskleuren. In het doosje zag het er prachtig uit, maar eenmaal op mijn gezicht leek het net alsof ik een blauw oog had!