Beautyblogger Joseliene


Ik ben Joseliene, ik werk als blogger bij Beautyblog. Ik ga meestal de deur uit met niet al te veel make-up op, maar ik ben wel gek op allerlei andere beautyproducten zoals bodylotion, geurtjes, nagellak en maskertjes. Het ultieme beautygevoel krijg je volgens mij als je een dagje naar de sauna gaat, met een lekkere gezichtsbehandeling of een massage erbij.

Waar bestaat jouw dagelijkse make-up uit?
Omdat ik vaak erg chaotisch ben ’s ochtends, maak ik me meestal pas in de trein of op het laatste moment op. Daardoor heb ik meestal alleen tijd voor een dagcrème en wat mascara. Wel gebruik ik sowieso elke dag wenkbrauwgel, want mijn wenkbrauwen hebben een eigen wil. Als ik genoeg tijd heb, doe ik ook foundation en bronzer op. ’s Avonds neem ik vaak de tijd om mijn nagels te lakken. Voor het uitgaan of een andere speciale gelegenheid neem ik uitgebreid de tijd voor foundation, bronzer, mascara, lipgloss en soms nog oogpotlood of eyeliner.

Waar koop jij je make-up?
Meestal haal ik mijn make-up gewoon bij een drogist in de buurt, zoals Kruidvat, Etos of DA. Af en toe loop ik ook de Sephora binnen voor de producten van bijvoorbeeld Benefit.

Wat is je favoriete beautyproduct?
Zoals bij veel mensen is dit toch mascara. Zonder mascara zie je er toch altijd een beetje onopgemaakt uit, ook al heb je wel foundation en bronzer op. Lippenbalsem komt op de tweede plaats, omdat ik, vooral in de winter, erg droge lippen heb.

Welk product mag in geen enkel make-up tasje ontbreken?
Hierbij moet ik toch ook de mascara noemen, vooral mensen met lichte wimpers zien er meteen heel anders uit met mascara op. Daarna toch foundation, want als je een egale teint hebt, zie je er meteen een stuk frisser uit.

Wat is je ergste beautyflater?
Toen ik nog op de middelbare school zat, heb ik een tijd lang met veel oogpotlood en eyeliner op rondgelopen. Toen vond ik dat wel kunnen, maar achteraf was het toch wel een beetje too much.

Leave a Reply

Your email address will not be published.