Beautyblogger Kim


Mijn naam is Kim en ik werk als beautyblogger bij Beautyblog.nl. Ik draag zelf niet heel veel make-up, maar ik vind het erg leuk om nieuwe producten uit te testen en te reviewen. Daarnaast gaat beauty verder dan alleen make-up en ik gebruik dan ook vaak verschillende huidverzorgingsproducten om nieuwe producten te ontdekken.

Waar bestaat jouw dagelijkse make-up uit?
“Mijn dagelijkse make-up bestaat uit foundation, mascara, oogpotlood en meestal ook een beetje blush. In de zomer draag ik meestal alleen mascara, omdat als ik foundation draag mijn gezicht nooit bruin wordt.”

Waar koop jij je make-up?
“Ik koop mijn make-up meestal bij een drogist. Ik heb geen vast merk, maar de laatste tijd gebruik ik vaak de False Lash Effect mascara van Max Factor. Foundation heb ik meestal van Maybelline of L’Oréal en mijn blush is ook niet van een vast merk.”

Wat is je favoriete beautyproduct?
“Ik kan echt niet zonder lippenbalsem! Als ik geen Labello of een andere lippenbalsem draag, krijg ik hele droge lippen. Maar ook zonder een dagcrème ga ik niet de deur uit, na het douchen krijg ik meestal een droge huid en dan helpt dagcrème erg goed.”

Welk product mag in geen enkel make-up tasje ontbreken?
“Ik denk dat mascara in geen enkel make-up tasje mag ontbreken. Mascara laat je ogen meer spreken en je ziet er een stuk opgewekter uit dan zonder mascara. Zeker als je net als ik lichte wimpers hebt.”

Wat is je ergste beautyflater?
“Mijn ergste beautyflater is van heel lang geleden gelukkig. Toen ik op de basisschool zat, heb ik een keer samen met een vriendin een blauwe lippenstift gekocht. Het ergste is nog dat we daar nog mee naar buiten gingen ook, verschrikkelijk!”