Beautyblogger Marcella


Hi allemaal! Ik ben Marcella en voor de komende tijd ben ik jullie beautyblogger. Net als vele meiden, ben ik ook dol op beauty. Graag test ik nieuwe producten uit en lijk ik soms net een klein kind uit een snoepwinkel, bij het zien van al die prachtige make-up.

Waar bestaat jouw dagelijkse make-up uit?
Overdag ga ik altijd voor de natuurlijke look. Een beetje foundation, mascara, eyeliner en lipgloss. Ik houd er van om er verzorgd eruit te zien. Tijdens het uitgaan vind ik het leuk om meer uit te pakken. Ik ben vooral een fan van de smokey eyes, want een mooie outfit is niet af zonder een opvallende oogopslag.

Waar koop jij je make-up?
Meestal koop ik mijn make-up gewoon bij de bekende drogisterijen, zoals bij de Etos en ICI Paris. Ook ga ik regelmatig langs de Sephora. Mijn nagellak koop ik vaak weer via Ebay, omdat dit zoveel goedkoper is!

Wat is je favoriete beautyproduct?
Mijn favoriet blijft toch altijd wel de mascara, samen met nagellak. Ik heb een grote collectie nagellak, in diverse kleuren. Gelakte nagels vind ik altijd erg verzorgend staan. Daarnaast kan ik ook niet zonder mijn lipgloss. Eigenlijk ga ik nooit zonder de deur uit.

Welk product mag in geen enkel make-up tasje ontbreken?
Lipgloss is een echt mushtave, ook al is het maar een neutrale gloss. Daarnaast is een pincent ook onmisbaar! Wenkbrauwen zijn erg belangrijk voor de uitstraling van je gezicht.

Wat is je ergste beautyflater?
Vroeger kocht ik vaak een verkeerde kleur foundation. In de winkel leek het de juiste kleur, maar eenmaal thuis bleek dat ik er helemaal naast zat! Toen ik voor de zoveelste keer weer een miskoop had gedaan, besloot ik om maar eens voor een goede foundation te gaan. Sindsdien ben ik nooit meer afgeweken van mijn Dior foundation. Het is wel wat duurder, maar dan heb je ook een heel goed product!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.