Beautyblogger Marjol


Hallo allemaal! Mijn naam is Marjol en sinds kort ben ik jullie nieuwe beautyblogger. Ik vind het erg leuk om met make-up en beautyproducten bezig te zijn en ben daarom blij dat ik bij Beautyblog aan de slag kan. In dit eerste artikel zal ik jullie een korte indruk geven van mijn beautyrituelen.

Waar bestaat jouw dagelijkse make-up uit?
Mijn dagelijkse make-up is meestal vrij basic, mascara, oogpotloodje en een beetje blush. Wanneer ik wat meer tijd heb vind ik het leuk om meer moeite aan mijn make-up te besteden en maak ik graag gebruik van oogschaduw en soms foundation.

Waar koop jij je make-up en welke merken gebruik je?
Aangezien ik nog studeer en dus rond moet komen van een studentenbudget koop ik mijn make-up meestal gewoon bij de drogist. Mascara’s koop ik normaalgesproken van L’oreal  of Maybelline en voor een goede oogschaduw ga ik naar de Kruidvat voor een van Catrice. Voor een nagellak die echt lang blijft zitten koop ik de longlasting nagellak van de Hema, deze doet z’n naam echt eer aan.

Wat is je favoriete beautyproduct?
Wanneer je mij ziet zonder nagellak heb je te maken met een zeldzaam moment! Mijn favoriete beautyproduct is absoluut nagellak, de ene dag felroze en de dag daarop juist en zachte pasteltint, ik heb ze allemaal in de kast staan!

Welk product mag in geen enkel make-up tasje ontbreken?
Een wimperkruller! Wanneer ik uit bed kom zie ik er altijd zo slaperig uit, de wimperkruller brengt daar meteen verandering in!

Wat is je ergste beautyflater?
Mijn ergste beautyflater is die keer dat ik mijn haar lichter wilden maken met blondspray. In plaats van het stralende blond wat de verpakking mij had beloofd  werd mijn haar oranje!