Beautyblogger Mirte


Hallo allemaal! Mijn naam is Mirte en tijdens mijn stage zal ik schrijven voor beautyblog. Voor mij is make-up altijd leuk om te ontdekken en uit te proberen. Ik vind het dan ook leuk om voor Beautyblog te mogen schrijven. In dit artikel zal ik jullie een indruk geven van mijn make-upgebruik.

Waar bestaat jouw dagelijkse make-up uit?
Overdag draag ik niet veel make-up. Om er een beetje verzorgd uit te zien draag ik een dagcrème met een tintje, maar geen foundation. Op mijn lippen doe ik altijd lipbalsem. Verder gebruik ik voor mijn ogen een beetje oogpotlood, mascara en soms een lichte oogschaduw. Tijdens het uitgaan draag ik meestal een opvallendere oogschaduw en op mijn lippen een gloss.

Waar koop jij je make-up?
Omdat ik veel verschillende merken gebruik, is er niet één vaste winkel waar ik mijn make-up koop. Vaak haal ik het gewoon bij de drogist. Alleen mijn dagcrème haal ik standaard bij de schoonheidsspecialist.

Wat is je favoriete beautyproduct?
Dit is moeilijk te zeggen, maar als ik moet kiezen ga ik toch voor mijn dagcrème. Deze is van Clean Start, een lijn van Dermalogica. Hij heeft een mooie natuurlijke tint en biedt UV-bescherming. Verder trekt het goed in je huid en ligt het er niet als een masker op.

Welk product mag in geen enkel make-uptasje ontbreken?
Lipbalsem! Het is verzorgend voor je lippen en laat ze er mooi uitzien. Verder kun je ook een beetje op je oogleden smeren, dat geeft een mooi glanzend effect.

Wat is je ergste beautyflater?
Als kind wilde ik altijd anders dan anderen zijn en leek het mij leuk donkerpaarse plukken in mijn haar te laten verven. Ik kocht een tube haarverf bij de drogist en vroeg mijn moeder om het aan te brengen. Helaas pakte dit niet goed uit en werden de plukken haar niet donkerpaars maar meer roze. Tot overmaat van ramp had ik ook nog een enorme hekel aan roze! Gelukkig was het een goedkope verf en bleef het niet lang zitten.