Beautyblogger van de maand: Josephine


Elke maand kiezen we bij Beautyblog een Beautyblogger van de maand. Josephine van Oohlarouge is de Beautyblogger van de maand november.

Wie is jouw grote voorbeeld op beautyblog gebied?
“Degene die mij als eerste binnen schiet is Vera Camilla! Zij volgt mij al heel lang en ik volg haar ook al erg lang. Ze heeft de juiste doelgroep, schrijft over dure- en budgetmerken en ze is heerlijk spontaan, met af en toe een gek trekje. Daar houd ik van! Hele leuke artikelen die makkelijk weg zijn te lezen en ze is zo enorm gegroeid, prachtig om te zien.”

Waar bestaat jouw dagelijkse make-up uit?
“Dat verschilt echt heel erg, ik heb zo mijn fases. Ik zit nu in een felle lippen fase. Ik gebruik een getinte dagcrème van ELF, daaroverheen een transparante matterende poeder van Essence en dan ben ik klaar met mijn gezicht.

Op mijn ogen breng ik een nude matte kleurtje aan en in de crease een donkerbruin matte kleurtje. Hiervoor gebruik ik meestal mijn Sleek Storm Palette. Als eyeliner gebruik ik mijn all time favourite, de MAC Gelliner, die vind ik echt geweldig. Soms maak ik een wing, soms niet. Nog wat mascara erbij en dan zijn mijn ogen klaar! Op mijn lippen vind je meestal een rood kleurtje.”

Waar koop jij je make-up?
“Dat verschilt echt heel erg, ik koop eigenlijk van alles. Ik begin nu meer via internet te bestellen, maar ik koop nog steeds veel bij Kruidvat. Qua merken weet ik het niet echt, ik heb zo mijn fases en ik gebruik veel verschillende merken. MAC vind ik een erg goed merk. Er zit helaas geen winkel bij mij in de buurt, maar misschien is dat maar goed ook. Anders is mijn geld zo op! Als laatste koop ik ook veel dingen in Hong Kong, want daar is alles goedkoper haha!”

Wat is je ergste beautyflater?
“Wat een moeilijke vraag, ik kan mij eigenlijk helemaal niks herinneren. Nou ja, 1 dingetje dan. Ik had een keer lipstick op mijn tanden en niemand zei er wat van, heel gênant.”

Wat is het laatste beautyproduct dat je hebt gekocht?
“Pfoee, dan moet ik even terugdenken hoor! Ik heb sinds september een no-buy, dus ik heb al een hele tijd niks gekocht. Ik denk daarom dat de Bobbi Brown lipstick die ik in mijn vakantie in Zuid-Korea heb gekocht de laatste aankoop is.”

Wat voor artikelen schrijf je het liefst en waarom?
“Jeetje, jullie kunnen echt moeilijke vragen stellen haha! Ik ga dan denk ik toch voor de outfits en de looks. Je doet als het ware echt iets. Outfits is niet op beauty gericht, maar ik hou er echt heel erg van. Bij artikelen met een look kun je lekker spelen met make-up en dat vind ik ook heerlijk. Eigenlijk schrijf ik al mijn artikelen met plezier, ik kan moeilijk een categorie kiezen omdat ik ook over andere dingen schrijf, maar qua beauty dan toch wel de looks.”

Hoeveel tijd besteed je gemiddeld per week aan je blog?
“Heel moeilijk, want ik ben er eigenlijk de hele dag door mee bezig. Ik krijg op de meest rare momenten inspiratie, ik maak foto’s en dan schrijf ik in het weekend. Vooral in het weekend ben ik er een hele dag mee bezig.”

Wat vind je het leukste aan het bloggen?
“Vooral dat ik mijn ei kwijt kan. Ik hou van het schrijven, mijn creativiteit kwijt kunnen. Ik vind het heel moeilijk om te kiezen, maar ik vind het bloggen ook erg leuk omdat ik er heel veel nieuwe mensen door heb leren kennen. Ik heb echt vrienden gemaakt die overal in Nederland komen en waar ik een goede band mee heb gebouwd, dat vind ik ook erg mooi aan het bloggen, je zit eigenlijk alleen maar achter je laptop, maar je maakt vriendschappen via internet. Het is ook heel leuk als bezoekers reageren!”

Beautyblogger van de maand

Elke maand selecteren wij een beautyblogger uit de Beautyblog Top 30. Oohlarouge staat op nummer 10 in de Beautyblog Top 30.