Beautyblogger van de maand: Kashmira

De Beautyblogger van de maand oktober is Kashmira! Vorig jaar is ze begonnen met haar blog ByKashmira. Deze maand steeg Kashmira 3 plekken in onze Beautyblog top 30. Reden voor een interview!

Hoe kwam je op het idee om een beautyblog te beginnen?
“Ik volgde al ongeveer drie jaar beautyblogs, en toen wist ik eigenlijk al dat ik zelf ook een beautyblog wilde hebben. Ik ben er niet direct mee begonnen, maar ongeveer 2 jaar later ging ik er mee aan de slag. En zo was daar mijn eigen blog!”

Wie is jouw grote voorbeeld op beautyblog gebied?
“Dat is geen beautyblogger, maar een beautygoeroe op Youtube. Julieg713 vind ik heel erg goed! Ik vind de ooglooks die ze altijd maakt zo mooi! En haar filmpjes zijn gewoon leuk om te kijken. Ik volg haar ook echt al sinds ik beautyblogs ontdekte.”

Wat voor artikelen schrijf je het liefst en waarom?
“Ik vind eigenlijk ieder artikel wel leuk om te schrijven, anders zou ik het ook niet doen. Maar het allerleukste vind ik toch wel reviews, helemaal als ik heel erg enthousiast over een product ben! Filmpjes vind ik ook heel leuk om te maken.”

Waar bestaat jouw dagelijkse make-up uit?
“Soms draag ik de hele dag gewoon helemaal niks, maar als ik wel make-up op doe is het meestal wenkbrauwpoeder, mascara, blush, lippenstift of gloss, en als ik genoeg tijd heb nog oogschaduw en eyeliner.”

Wat is je ergste beautyflater?
“Ik mocht eerst heel lang geen make-up dragen naar school, ik heb daarom thuis genoeg kunnen oefenen. Echt een flater heb ik dus niet. Maar soms vergeet ik wel eens dat ik make-up op heb, en dan wrijf ik in mijn ogen. Een tijdje later krijg ik dan te horen dat alles uitgelopen is. Whoops!”

Welke make-up zou verboden moeten worden?
“Alles wat gewoon lelijk is! Spinnenpoot mascara, dikke lagen oranje foundation, oogschaduw die er gewoon op gekwakt is, blush in de vorm van een dikke streep, dat soort dingen!”

Hoeveel tijd besteed je gemiddeld per week aan je blog?
“Best lang! Het kost best wel wat tijd om zo’n artikel te schrijven. Ik werk ongeveer een uur of meer aan een artikel, het ligt er een beetje aan wat voor een soort artikel het is. Maar ik vind het wel heel leuk om te doen!”

Waar zien we jou over 3 jaar?
“I really don’t know! Ik denk dat ik dan nog wel met mijn blog bezig ben, dan is hij nog leuker geworden! En dan ben ik hopelijk ook al een keer of vaker in Amerika geweest.”

Wat is jouw beautygeheim?
“Haha, volgens mij heb ik die niet echt! Nou ja, die tip over baby olie als oogmake-up remover van laatst werkt nog steeds heel erg goed voor mij! En als ik nog een andere goede tip heb zet ik die natuurlijk altijd op mijn site!”

Wat is het laatste beautyproduct dat je hebt gekocht?
“Die 2 nieuwe Catrice oogschaduws, ‘C’Mon Cameleon’ en ‘My First Copperwave Party’, twee supermooie en bijzondere kleuren oogschaduw, zeker voor dat geld! En dat nieuwe rode nagellakje van de Bohemia lijn van Catrice, die is zo mooi!”

Beautyblogger van de maand
Elke maand selecteren wij een beautyblogger uit de Beautyblog Top 30. ByKashmira staat deze maand op nummer 15 in de Beautyblog top 30.