Beautyblogger Willemijn


Hoi! Ik ben Willemijn en ik loop sinds kort stage bij Beautyblog. Schrijven over beauty vind ik leuk omdat ik graag verschillende producten uitprobeer en je er per dag stiekem ook heel wat gebruikt.

Waar bestaat jouw dagelijkse make-up uit?
In de ochtend smeer ik me altijd wat in met foundation en zet ik mijn ogen aan met zwarte mascara, wit oogpotlood en zwarte eyeliner. Wanneer ik op stap ga zet ik mijn ogen nog extra veel aan met mascara en stift ik mijn lippen in een felle rode kleur.

Waar koop jij je make-up?
Dit verschilt enorm, de ene keer bij de Kruitvat dan weer bij de Douglas en een andere keer bij de River Island, vanwege de leuke kleuren nagellak. Ik heb ook niet echt vaste merken, behalve mijn mascara, die is altijd van Maybelline.

Wat is je favoriete beautyproduct?
Nagellak, het lijkt een soort verslaving. Op het moment heb ik namelijk minstens twintig verschillende kleuren in mijn kast staan. Van mintgroen tot aan donkerpaars.

Welk product mag in geen enkel make-up tasje ontbreken?
Mascara, omdat het je ogen sprekender maakt, groter doet lijken en je wimpers voller maakt.

Wat is je ergste beautyflater?
Een jaar of vijf geleden ging ik met de trein naar Rotterdam. In de trein kwam ik een erg leuke jongen tegen die ik kende. We hebben gekletst tot hij uitstapte in Breda. Toen hij weg was keek ik even in mijn spiegeltje. Wat bleek? Er had de hele tijd een enorme dikke streep mascara net onder mijn wenkbrauw gezeten.