Beautyproducten met cranberry


Cranberry’s worden niet alleen in voedsel of drankjes verwerkt, ook beautyproducten moeten eraan geloven. Lees hier meer over beautyproducten met cranberry.

Het gebeurt vaak dat ingrediënten die gezond zijn om te eten of drinken ook verwerkt worden in beautyproducten, dit geldt ook voor de cranberry. Dit product zit in eten en drinken omdat het goed is voor de blaas en veel vitamines bevat.

De cranberry zit vol met belangrijkste antioxidanten zoals vitamine A, C, E, riboflavine en polyphenolen. De cranberry heeft een helende werking op onze huid en duikt daarom voornamelijk op in huidproducten. Zo help deze vroegtijdige huid veroudering tegen te gaan en heeft het een positieve invloed op het bestrijden van een slechte huid. Daarnaast is de cranberry een goed middel tegen overmatig acne.

Producten met cranberry


De Kruidvat bodyfruit lijn bevat ook een aantal producten met de cranberry als 1 van de belangrijkste ingrediënten. Hierboven zie je de douchegel Cranberry & Pomegranate, deze is te koop voor €1,99.

Ook de Body Shop maakt gebruik van cranberry producten, de Cranberry Joy Body Butter kost €17. Dit cranberry masker van Dr. van der Hoog kost €2,19 en geeft je huid extra bescherming en voeding.