Beautyproducten met vreemde namen


Als je een nieuw beautyproduct op de markt brengt, dan moet deze natuurlijk een catchy naam hebben. Sommige bedrijven gaan nog wel eens te ver en hebben een aantal beautyproducten met vreemde namen.

Pussy Pucker lipbalm pots


Met progressieve feministische principes is deze lipgloss opgericht. De balsem is verkrijgbaar in 12 smaken met de namen: Chocolate Nipple Ripple, Clitoris Citrus, Areola Apricot, Don’t Need No MANgo, MuffBerry, Labia Lemon, Nice Melons, Shaved Peach, Plain Ol’ Prude, TaTa Tangerine, Strawberry Snatch en Vanilla Vulva. Stel je eens voor dat iemand vraagt wat voor een lippenbalsem je op hebt en je antwoordt met Clitoris Citrus, een beetje vreemd hoor!

Too Faces Size Queen Mascara


De betekenis van Size Queen is dat mannen of vrouwen van een grote mannelijk geslachtsdeel houden. De bedenkers dachten blijkbaar goed na over de naam hoe vrouwen lange wimpers kunnen krijgen.

Demeter Fragrance Library Funeral Home


Als ik dit letterlijk vertaal, dan krijg je Dementer Parfum Bibliotheek Begrafenis Huis. Kortom, klinkt als een zeer depressief parfum dat ik zeker niet op wil hebben.

Naughty Nails


Stoute nagels is wat ze je willen aansmeren bij Naughty Nails. De lakjes hebben namen zoals 12 Inch Gang Bang, Pounded on the Kitchen Table en Lickalottapus. De rest van de nagelproducten hebben ook allemaal een naam met een seksueel tintje.

Ken jij nog andere beautyproducten met vreemde namen?