Beautytrends zomer 2021

Beautytrends zomer 2021

Ben je al helemaal in de mood voor de zomer? En kan je niet wachten om weer jurkjes en rokjes te dragen in plaats van dikke winterjassen en lange broeken? Dat snappen wij natuurlijk helemaal! Wanneer je dan een zomerse outfit aan hebt, wil je natuurlijk ook dat je make-up er helemaal bij past. Dus ben jij benieuwd naar de beauty trends voor de zomer van 2021? Lees dan snel verder!

Oogmake-up met kleur

In kleding zijn vrolijke kleuren ook helemaal in deze zomer. Deze trend kun je dan ook gewoon doorvoeren in je make-up. Ga bijvoorbeeld voor een kleurrijke ooglook. Vooral pastelkleuren zijn hierbij dan ook helemaal in. Match bijvoorbeeld je witte blouse met een lila oogschaduw. Je kunt dus voor een kleur kiezen, maar je kunt ook een combinatie van opvallende kleuren op je ogen maken. Je kunt het helemaal aan jouw stijl aanpassen. Wil je dus helemaal uitpakken? Kies dan voor een oogschaduwlook met alle kleuren van de regenboog. 

Opvallende lippen

Naast een opvallende oogmake-up met kleur is een opvallend lip ook helemaal in deze zomer. Het is dan ook zeker leuk om een mooie a-lijn jurk te combineren met een rode lip. Rood is dan wel de meest gebruikte kleur als je een wilt uitpakken wat betreft een lipkleur, maar er zijn natuurlijk ook nog heel veel andere kleuren. Ook op je lippen kun je voor paars, knalroze of zelfs zwart gaan. Wil je het toch liever wat veiliger houden? Dan kun je ook gaan voor een nude kleur of een gloss. Toch is een rode lip ook wel erg mooi en het staat eigenlijk iedereen, dus probeer het zeker eens uit! Bovendien kun je nog kiezen voor een matte lipstick of juist een glanzende. Wanneer je een matte lipstick aanschaft kun je uiteindelijk alle kanten op. Door er namelijk nog een glanzende gloss overheen aan te brengen heb je een mooie glanzende lip, maar als je hier geen zin in hebt kun je gewoon de lipstick voor een matte look aanbrengen. Bovendien blijft een matte lipstick ook nog eens langer zitten. 

Kortom, deze zomer kun je helemaal uitpakken wat betreft make-up. Zorg er wel voor dat je niet alle combineert, waardoor het allemaal teveel wordt. Bovendien kun je ook je hele outfit opleuken met je make-up look. Houd je bijvoorbeeld van zwarte vintage t-shirts? Dan kun je met een mooie lip of ooglook je outfit helemaal kleurrijk maken. Alles is dus mogelijk en pas het vooral aan aan jouw stijl. Je kunt een trend zo ver doorvoeren als je zelf wilt. Je maakt het ten slotte pas leuk door het persoonlijk te maken. 

Leave a Reply

Your email address will not be published.