Blazers bij Van Tilburg

Blazers bij Van Tilburg
De dames blazer is een van mijn favoriete kledingstuk en tegenwoordig een echte musthave in de kast van de vrouw. Vroeger kozen de dames voor een blazer boven een mantelpak of nette broek maar vandaag de dag kun je de Dames blazers overal bij combineren.

Met de dames blazers kom je zelfverzekerd, vlot en trendy voor de dag. Je kunt ze in alle kleuren en maten vinden en het mag allemaal. De meeste dames gebruiken de blazer om hun outfit af te maken, bijvoorbeeld over een jurkje of jeans. Daarnaast kan een blazer je outfit van overdag in één klap tot een geschikte outfit maken voor een feestje of borrel. Dit maakt het zo een belangrijk item! Naast dat het je outfit chiquer maakt en afkleed, is het een functioneel kledingstuk en met alle verschillende kleuren en stijlen kun je ook met de blazer een trendy look creëren. Bij Van Tilburg kun je je laten inspireren.

Klassieke blazer

De klassieke blazer kennen we allemaal. De chique blazer onder de blazers is te beschrijven als een net jasje die het goed zal doen tijdens zakelijke afspraken. Ook kunnen deze blazers leuk gecombineerd worden boven een jeans of een jurk. Met een leuke sjaal is je outfit tot in de puntjes af.

Blazers bij Van Tilburg 2

Moderne en casual blazer

Blazers met motieven vallen onder de moderne blazers en zijn erg trendy en vaak ook meer uitgesproken. Motieven als strepen, hokjes of bloemenprints zijn vooral in de lente en zomer erg populair. Tijdens deze seizoenen wordt de blazer vaak als jasje gebruik in combinatie met een leuk zomers sjaaltje.

Blazer VS jasje

Naast de dames blazers heb je ook het korte jasje die je boven je outfit kunt aandoen. Deze geeft een stoerdere look aan de kleding. Het korte jasje is in verschillende kleuren en stijlen te verkrijgen. Populair zijn de leder- en denim look. Het verschil tussen het korte jasje en de blazer is groot. Het korte jasje staat je, of niet! Dit heeft vaak ook met de bouw van je lichaam te maken. De blazer pas elke vrouw en zal je geweldig staan, ook met een maatje meer!