Bobbi Brown make-up Kerst 2011


Speciaal voor Kerst 2011 brengt Bobbi Brown make-up een nieuwe lijn uit. De kerstcollectie is erg uitgebreid en bevat een aantal mooie paletten die perfect zijn om deze kerstdagen cadeau te geven of te krijgen.


De Bobbi Brown make-up collectie voor Kerst 2011 bevat 2 oogpaletten met ieder 6 kleuren. De Party Eye Palette bestaat voornamelijk bruintinten, zoals een mooie zandkleur of een diepbruine chocolade tint. De Cool Party Eye Palette bevat winterse nuances zoals wit, bruin, grijs en zwart.


Onyx & Silver Eye Paint Palette bevat een witte, grijze, blauwe en zwarte kleur oogschaduw. Het Chocolate & Gold Eye Paint Palette heeft daarentegen juist wat meer bruintinten.  Een ander opvallend item uit kerstcollectie van Bobbi Brown make-up is glanspoeder in goud en zilver. Een leuk detail wat erg goed bij de feestdagen past is de opdruk, een cocktailshaker en glas.


De collectie bevat ook 2 mooie verzamelpaletten met een lipgloss, die bestaan uit 2 kleuren lippenstift en 3 kleuren oogschaduw. Het Classic To Go Palet heeft een aantal neutrale tinten, terwijl het Party To Go Palette net wat meer uitpakt met donkere tinten paars en glitters. Als laatst zit er bij elk To Go palet nog 1 lipgloss.


Een andere eyecatcher uit de Bobbi Brown make-up collectie voor Kerst 2011 is de 20th Anniversary Lip Palette. Dit palet bevat in totaal 20 kleuren lippenstift. 10 daarvan zijn al in 1991 door Bobbi Brown op de markt gebracht. Er zijn 10 kleuren in roodroze tinten en 10 kleuren roodbruine kleuren.


Aan de linkerkant staat het Ultimate Party Collection palet. Dit verzamelpalet bevat 8 kleuren oogschaduw en 4 tinten lipgloss. Rechts staat het Black Ruby Sparkle Eye Palette, deze bestaat uit 4 verschillende oogschaduws.


Als laatst bevat de kerstcollectie van Bobbi Brown nog 2 leuke giftsets. De eerste set is de Smoky Eye Collection. Naast de 5 kleuren oogschaduw bevat dit pakketje ook nog een gel eyeliner, mascara en kwastjes. De Eye Luxe Collection set is een reisverpakking met daarin 4 kwastjes, 4 kleuren oogschaduw, een mini mascara en tasje.

Naast bovenstaande paletten heeft Bobbi Brown ook nog een aantal nieuwe tinten lippenstift en lipgloss, verschillende make-up accessoires zoals een kwastenset en een parfum.

Ik vind zelf het Party To Go Palette uit deze collectie erg gaaf, dit product bevat mooie tinten oogschaduw en is makkelijk om in je tas te hebben en zo op een feestje bijvoorbeeld snel je make-up even bij te werken. Wat vind jij van de paletten uit de Bobbi Brown make-up collectie voor kerst 2011?

[bawlu_buttons]