Bobbi Brown make-up Kerst 2012


Speciaal voor Kerst 2012 komt Bobbi Brown make-up met de Holiday Gift Giving Collection. De feestelijke lijn bestaat uit een aantal mooie paletten die perfect zijn om als cadeau te geven of te krijgen.

Het assortiment van de Bobbi Brown make-up voor Kerst 2012 bestaat grotendeels uit doosjes lipgloss en oogschaduw. De producten bevatten in ieder geval een hoop kleuren, de tinten variëren namelijk van zachtroze en paars tot aan goud, bruin en zwart.

Lip and Eye PalettesDe collectie bevat 2 verzamelpaletten met een aparte lipgloss. De Lip and Eye Palettes bestaan verder uit 1 lippenstift, 2 tinten lipgloss en 3 kleuren oogschaduw. De varianten Uber Nude en Atomic Pink zijn te koop voor 42,00 euro.

Tubes Tint Trio


In de kerstcollectie van Bobbi Brown zitten voor het eerst 3 tubes ligloss met een smaakje. De Tubes Tint Trio van 42,00 euro bevatten een vleugje mint en zijn in de kleuren beige, roze en paars verkrijgbaar.

24 Karat Shimmer Brick


Als je dol bent op een gouden shimmer is er de 24 Karat Shimmer Brick voor 48,00 euro. De 5 tinten kun je gecombineerd aanbrengen op je wangen maar ook per stuk op je ogen gebruiken.

Powder Pearl Eye Trio


Ook de Powder Pearl Eye Trio in een handige verpakking is nieuw in het kerstaanbod van het merk. De losse oogschaduw bestaat in de varianten Black Pearl, Moonlight of Pink Pearl voor de prijs van 53,00 euro.

Eye Shadow PaletteDe Bobbi Brown make-up collectie voor Kerst 2012 bevat 2 oogpaletten van 60,00 euro met ieder 6 kleuren. De Rich Caviar Eye Shadow Palette bestaat voornamelijk uit bruintinten, zoals een mooie zandkleur of goudbruine tint. De Black Pearl variant bevat verschillende nuances, als lila en grijs.

Bellini Lip and Eye Palette


Een eyecatcher is de Bellini Lip and Eye Palette van 75,00 euro. Dit doosje bevat namelijk 10 soorten oogschaduw en 4 tinten lipgloss. De kleuren variëren van zachtroze en beige tot aan goud en brons.

Caviar and Oyster Collection
Als laatst bevat de kerstcollectie van Bobbi Brown nog een aantal handige setjes met make-up tools. Het merk komt met de Travel Brush Set van 100 euro om je te voorzien van allerlei handige foundationkwastjes en oogschaduw hulpmiddelen. Een kleine variant hiervan is de Mini Brush Set van 66 euro. Tot slot kun je nog kiezen voor de Deluxe Travel Kit voor 100 euro, waarin je al je make-up kunt bewaren.

Ik word erg vrolijk van de Bobbi Brown make-up voor Kerst 2012. Vooral de Powder Pearl Eye Trio lijkt mij super mooi en handig om te hebben. De Bellini Lip and Eye Palette ga ik in ieder geval op mijn lijstje zetten voor de kerstdagen. Wat is jouw mening over de Holiday Gift Giving Collection?