Bobbi Brown make-up zomer 2011


Bobbi Brown make-up komt voor zomer 2011 met de Almost Bare collectie. De bedoeling van de collectie is om je er uit te laten zien alsof je net van het strand komt.


De Bobbie Brown make-up voor zomer 2011 bestaat uit natuurlijke tinten, zodat het lijkt of je geen make-up op hebt maar toch straalt. Zo zijn er voor de Almost Bare collectie twee nieuwe kleuren bronzing powder voor de donkere huid aan de bestaande collectie toegevoegd, Rich Cocoa en Deep Chocolate. Om je jukbeenderen te accentueren is er de Highlighter Pen. In de pen zit een vloeibare highlighter met een glinstering, deze is er in het brons, roze en crème.

Voor het slagen van een nude look zijn de lippen essentieel, daarom zitten er in deze collectie vijf nieuwe kleuren glanzende lippenstift in zachte tinten. Voor extra veel glans gebruik je één van de drie nieuwe kleuren lipgloss, in Bellini, Citrus of Pink Tulle.

Ook vind je een Almost Bare eau de parfum in de collectie, waarin in frisse citrusvrucht geur wordt gecombineerd met bloemen als jasmijn, amber, viool, muguet en een vleugje cederhout. De geur is net als de rest van de collectie zacht en subtiel.

Ik vind vooral de lippenstift van de Bobbi Brown make-up voor zomer 2011 mooi. Wat vinden jullie van de collectie?