Bourjois Mascara Volume Glamour Max


Altijd al op zoek naar een mascara, die zorgt voor volumineuze en verleidelijke wimpers? Misschien is de Bourjois Mascara Volume Glamour Max dan iets voor jou. Meer informatie lees je in dit artikel.

De Bourjois Mascara Volume Glamour Max belooft 10 keer meer volume en dat 16 uur lang. Dit lijkt me erg onwaarschijnlijk, want nog geen enkel cosmeticamerk is dit gelukt. Daarnaast bevat de mascara zwarte parelextract dat zorgt voor extra intensiteit.

De buitenkant van Bourjouis Mascara Volume Glamour Max is zwart met rood en de waterproof mascara is zwart met blauw. De vorm van de mascarastick lijkt wel geïnspireerd te zijn op het vrouwelijk lichaam en ook in het mascaraborsteltje komen de ronde vormen terug. Het grote bolvormige borsteltje moet ervoor zorgen dat elke wimper opgemaakt wordt. Hebben jullie ervaring met deze mascara?

Deze mascara is geschikt voor gevoelige ogen en lenzendragers en je hoeft niet bang te zijn als het regent, want er is ook een waterproof uitvoering van de mascara. De adviesprijs van Bourjois Mascara Volume Glamour Max is 12,90 euro en het is alleen verkrijgbaar in het zwart.

Leave a Reply

Your email address will not be published.