Bourjois Mascara Volume Glamour Ultra Curl


Met de Bourjois Mascara Volume Glamour Ultra Curl zou een wimperkruller niet nodig moeten zijn. Maar wat houdt deze mascara eigenlijk precies in?

Bourjois belooft dat de mascara Volume Glamour Ultra Curl 2x zoveel glamour geeft, maar wat verstaan zij onder glamour? Door dit soort gebakken lucht beloften, ga ik het merk al een stuk minder serieus nemen.

In de formule zitten siliconen die de wimpers omhullen en buigen, daarom zou je in één borstelbeweging gekrulde wimpers moeten hebben. De mascara is verder ultra langhoudend, brokkelt niet af en dankzij het fixerende complex loopt de Bourjois Mascara Volume Glamour Ultra Curl niet uit.

De stick van de Bourjois Mascara Volume Glamour Ultra Curl is zwart met roze en is qua uiterlijk echt geschikt voor meiden. Door het maanvormige borsteltje gaan die wimpers omhoog staan en door de brede vorm ervan zorgt het voor meer volume.

Bourjois Mascara Volume Glamour Ultra Curl kost 11,90 euro en is alleen verkrijgbaar in het zwart. De mascara is oogheelkundig getest en dus geschikt voor gevoelige ogen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.