5 cadeaus voor Moederdag


Het is bijna Moederdag en dan kun je natuurlijk niet aankomen met lege handen. Verras je moeder met een leuk beautyproduct waar ze van kan genieten. Hieronder staan 5 cadeaus voor Moederdag om vast inspiratie op te doen.

Lush


Lush heeft altijd lekkere producten en verschillende cadeauverpakkingen. Denk voor je moeder bijvoorbeeld aan de Lush cadeauverpakking met de naam Bunty. Deze vrolijke verpakking bevat heerlijke badproducten. Er zitten twee Bubble Bars en twee Bath Ballistics in deze cadeauset van Lush. De Lush Bunty is er in het roze of in het geel en kost €23,95.

Sabon


De linker cadeauset van Sabon heeft de naam Anne en bevat een hand sanitizer, soap flakes, glycerine zeep en een klein Organza zakje. Deze cadeauset kost €20,95 en is te koop bij één van de Sabon winkels. Daarnaast is er ook de Charlotte geschenkverpakking, die €28,95 kost.

Met deze cadeauset zet je moeder echt in het zonnetje, want deze producten zijn perfect om voor het zonnen het gebruiken. Met de glycerine zeep, body gel polisher, handschoen en het schattige harten zeepje, is je moeder helemaal klaar voor de zomer. Deze producten gebruikt je moeder voor het zonnen om een mooie bruine kleur te krijgen.

Douglas


Wil je je moeder plezier doen met een lekkere geur, dan kun je gaan voor Bright Crystal van Versace. Bij Douglas is dit parfum van 30 milliliter nu te koop voor €32,50. Daar krijg je dan een gratis bodylotion, van dezelfde lijn, van 50 milliliter bij.

ICI Paris


Nu de zomer steeds meer in aantocht is, kun je je moeder blij maken met een kleurtje voor de zomer. Met de Sun Tan van Biotherm kan je moeder haar witte benen namelijk vast een zomers kleurtje geven. Deze zelfbruiner kost €18,28.

Heeft je moeder liever een kleurtje op haar gezicht, ga dan voor de Shiseido crème. Deze laat een gouden gloed achter en beschermt tegen de zon. Voor €25,67 koop je deze en ook die van Biotherm bij de Ici Paris.

Tuinen


Dit paarse hart is een cadeauverpakking met daarin een badolie, douchegel, een bodycreme en een puff. Deze mand met lavendelproducten kost €14,99. De rode geschenkverpakking bevat allerlei wilde rozen producten. Met de badolie, douchegel en scrubcreme van wilde rozengeur maak je je moeder blij tijdens Moederdag. Dit setje kost €13,99 en is, net als de paarse verpakking, te koop bij de Tuinen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.