Catrice make-up Bohemia herfst 2011


Catrice make-up komt deze herfst met een nieuwe limited editie. De collectie voor herfst 2011 heet Bohemia en is geïnspireerd op de etnische invloeden die voorbij kwamen in verschillende modeshows voor aankomende winter.

De Catrice make-up Bohemia collectie voor herfst 2011 bestaat uit opvallende patronen en vormen. Er komen verschillende soorten tinten oranje, bruin en rood voorbij. De kleur die afwijkt van de rest is een diepe kobaltblauwe tint.

De Bohemia collectie bevat 4 verschillende kleuren oogschaduw. De bruine tan tint heeft de grappige naam Yes, You Tan. De kobaltblauwe kleur heet Be Indiglow en is eg opvallend tussen de anderen wat zachtere tinten. Verder is er nog My Home Is My Sand Castle, dit is een lichte zandkleur en een oranjetint genaamd Bring Me Terra Copper. Er zijn ook nog twee eyeliners in de kleuren zwart en blauw.

De limited editie van Catrice make-up voor herfst 2011 heeft 4 verschillende lipglosses en 1 gezichtspoeder. De lipglosses zijn er in dezelfde kleuren als de oogschaduwtinten, de namen zijn ook hetzelfde. Zo heet de zandkleurige lipgloss My Home Is My Sand Castle en de tant variant Yes, You Tan. De oranje lipgloss is Bring Me Terra Copper. De enige lipgloss die afwijkt, is de roodroze tint, deze heet Looking Sunkissed.

Als laatste zijn er nog 4 bijpassende kleuren nagellak. Ook deze dragen dezelfde namen als de oogschaduwkleur en lipglosses. Alleen er is geen variant van de kleur My Home Is My Castle. Hierboven zie je Yes, You Tan, Bring Me Terra Copper, Looking Sunkissed en Be Indiglow.

De Bohemia collectie is vanaf 1 oktober tot midden november te koop. Ik vind de kleuren erg mooi alleen van de kobaltblauwe Be Indiglow ben ik niet echt weg. Ook ben ik benieuwd naar de nagellak, ik gebruik vaak Catrice nagellak omdat deze ondanks de goedkope prijs lang blijf zitten. Welk product uit de Catrice make-up Bohemia herfst 2011 collectie vind jij mooi?

Leave a Reply

Your email address will not be published.