Catrice make-up Cruise Couture zomer 2012


In juni ligt er weer een limited edition lijn van Catrice in de winkel. De Catrice make-up Cruise Couture collectie van zomer 2012 is geïnspireerd op de luxe Franse badplaats St. Tropez.

De Cruise Couture collectie voor zomer 2012 van Catrice make-up, combineert marineblauw met koraalkleuren. Dit wordt ook wel French New Wave genoemd. De make-up items weerspiegelen, met de zoete kleuren en marinestijl, duidelijk het zomerse thema. Hoewel de collectie is geïnspireerd op het rijke en luxe St. Tropez, kosten de producten niet meer dan €4,99.


Met dit oogschaduwpallet, die uit roze en abrikoos tinten, 2 marineblauwe kleuren en glanzend wit bestaat, kun je een zomerse marinelook creëren. Het pallet is met een klein prijsje van €4,99, het duurste item uit de collectie.


Voor een fruitige kleur op je lippen, heeft Catrice 2 lippenstiften aan de Cruise Couture collectie toegevoegd. Deze medium dekkende lippenstift, werkt volgens het merk hydraterend en zorgt voor een ultieme glans. De lippenstift kost €3,99.


Deze mascara kun je prima opdoen als je een dagje gaat zwemmen, want hij is waterproof. De zwarte mascara verlengt niet alleen je wimpers, maar zorgt ook voor meer volume. Voor €3,99 kun je de Catrice mascara kopen.


Met deze oceaankleurige gel eyeliner kun je de een intense en aparte look creëren. Door de gladde gel structuur, zou de eyeliner makkelijk en nauwkeurig aan te brengen zijn. De eyeliner kost €3,99.


Deze transparante lipgloss met een subtiele kleur zorgt voor een mooie glans op je lippen. De gloss is voor €3,79 verkrijgbaar in 2 zomerse kleuren, namelijk: Coralista en Welcome To Pink Tropez.


Bij een collectie die geïnspireerd is op St. Tropez, hoort natuurlijk ook een zomerse blush. Hier heeft Catrice dan ook aan gedacht. Met deze blush, die €3,49 kost, benadruk je de gezichtscontouren en creëer je een mooie glans.


Met deze nagellaken kun je de zomerse look helemaal afmaken. De kleuren variëren, net als de rest van de collectie, van mierzoete tinten tot marinekleuren. De nagellak kost €2,49 per potje.

De limited edition collectie van Catrice heeft een aantal leuke items. De zoete koraalkleurtjes zijn erg zomers, maar de marineblauwe kleuren hadden ze van mij uit de collectie mogen halen. Wat vind jij van de Catrice make-up Cruise Couture collectie voor zomer 2012?

[bawlu_buttons]