Catrice make-up Cucuba zomer 2012


In augustus ligt er weer een nieuwe lijn van Catrice make-up in de winkel, namelijk de Cucuba collectie voor zomer 2012. Deze zomerse lijn bestaat uit pastelkleurtjes, bronztinten en koraalkleurtjes.

Catrice make-up heeft zich voor de Cucuba collectie voor zomer 2012  laten inspireren door Havana, de Carabriche ongedwongenheid en pastelkleurige oldtimers uit de jaren 50. Hoe we dit terug zien in de lijn? Door mosterkleuren, bronztinten, ultrazachte pastelkleurtjes en glaspigmenten die zorgen voor een zomerse look met Cubaanse allure.

Loose Eye Shadow


Catrice heeft de collectie flink opgefleurd met diverse kleuren oogschaduw. De kleurtjes mosterdgeel, mint en koraal zijn niet voor iedereen weggelegd! De nuances zijn heftig en intens, maar wel erg Cubaans en zomers. Voor de meiden die van een rustige make-up look houden, zitten er ook 2 bruine kleuren oogschaduw in de collectie. De oogschaduw kost 2,99 euro.

Liquid Shimmer Eye Liner


Om je opvallende ogen helemaal af te maken, kun je de Liquid Shimmer Eye Liner op je oogleden aanbrengen. Deze vloeibare eyeliner is voor 2,99 euro verkrijgbaar in de kleuren donkerbruin en mintgroen. Door de gouden glansdeeltjes krijg je een sprankelend lijntje rondom je ogen.

Soft Lip Colour


Bij een zomerse make-up look horen mooie, verzorgde en opvallende lippen. Dankzij de gelstructuur zou deze lippenstift zacht aanvoelen op de lippen. De Soft Lip Colour is voor 3,99 euro verkrijgbaar in koraal en bruin.

Bronzing Powder


Wat is een zomercollectie zonder bronzing powder? Een bronzer is een absolute must-have in de zomer, vooral als het niet zulk mooi weer is! De bronzer powder van Catrice is van een matte textuur, waardoor je geen glanzende wangen krijgt. Volgens Catrice kun je met deze matte bronzer van 4,49 euro je gezicht perfect shapen.

Ultimate Nail Lacquer


Natuurlijk vinden we in deze collectie van Catrice ook weer nagellakjes. De nagellak bestaat uit warme bruintinten, stralend koraal, heldergeel en zacht mintgroen. Volgens Catrice hebben ze een lang houdende textuur en een hoge dekking. De lakjes kosten 2,49 euro.

Ik vind niet alles uit de collectie even mooi, maar er zitten wel wat leuke items tussen. Zo vind ik de koraalkleurige lippenstift wel mooi. Wat vind jij van Catrice make-up Cucuba collectie voor zomer 2012?

[bawlu_buttons]