Catrice make-up feMALE lente 2012


Catrice make-up komt met de feMALE collectie voor de lente van 2012. Onder het motto “It’s a women’s world!” wordt In deze nieuwe lijn vrouwelijke elegantie met stoere mannelijkheid gecombineerd.

In de limited edition feMALE collectie voor lente 2012 van Catrice make-up wordt er veel gebruik gemaakt van contrasten. Het stoere zilver, blauw en grijs worden gecombineerd met elegante nude- en abrikoostinten. De inspiratie voor deze collectie komt uit historische fabrieken met grote machines en plekken waar vakwerk wordt gemaakt.


De lijn bestaat uit 3 verschillende Eye Aquarelle Duo Chalks dit zijn 2 kleuren oogschaduw in 1 doosje, die je koopt voor €2,99. C01 Love Me Gender heeft een abrikozenkleur en een subtiel nude tint, C02 Tomboy is blauw en helder zilver, C03 Boys Are Back is donker antraciet grijs en mauve.


Eye Aquarelle Applicators zijn 3 applicators in een zakje voor €1,99


Dip Powder Pen-Eyeshadow & Liner is een eyeliner van geperst poeder die je ook als oogschaduw kunt gebruiken. Catrice belooft dat deze pen makkelijk is bij een smokey eye. Je koopt hem voor €3,49. Mascara Topcoat is een topcoat die je over je mascara aanbrengt voor glitterende wimpers, hij kost €3,29


Lip Balm Tubes zijn lipbalsem in een makkelijke hygiënische tubetje, voor €3,49. Er zijn 2 kleuren: C01 A Woman’s World een abrikozenkleur en C02 Nude een nude tint.


Cream to Powder Blush is een poederachtige matte blush, voor €3,49 verkrijgbaar. Deze is verkrijgbaar in C01 A Woman’s World een fris oranje kleur.


Met de Soft Touch Ultimate Nail Lacquer belooft Catrice dat je nagels na het lakken zachter aanvoelen. Deze nagellak kost €2,49 en is er in 4 kleuren. C01 A Woman’s World is een abrikozenkleur, C02 Nude een nude tint, C03 Who Are Blue? Is licht blauw en C04 So Suit! is zilvergrijs.

Ik ben eigenlijk alleen benieuwd naar de Dip Powder Pen-Eyeshadow & Liner. Ook de lipbalsems lijkt me handig, omdat de verpakking hygiënisch is en omdat je alle lipbalsem eruit kunt krijgen. De feMALE collectie van Catrice make-up voor de lente van 2012 ligt tot en met april in de Kruidvat en Trekpleister. Wat vind jij van deze nieuwe lijn?

[bawlu_buttons]