Catrice make-up Hidden World winter 2012


Op dit moment ligt de limited editie voor winter 2012 van Catrice make-up in de winkels. De collectie draagt de dromerige naam Hidden World en bevat verschillende poederachtige roze tinten afgewisseld met aardebruin. De make-up zou ideaal zijn om een verleidelijke en vrouwelijke look te creëren.
De limited editie Hidden World bevat 3 eyeshadow soufflés. Door de zachte textuur zouden deze gemakkelijk aan te brengen zijn en licht en luchtig aanvoelen. De 2 bruine tinten heten Wood You Follow Me en Yes, I Wood. De bleekroze kleur heeft de naam Rosy & Cosy.


De Hidden World collectie van Catrice make-up voor winter 2012 bevat 3 verschillende lipgloss in metaaltinten. Yes, I Wood is een zachte terracotta tint terwijl Walk On Air en Rosy & Cosy wat opvallender zijn door de roze accenten.

De nagellak White and Seek lijkt in de eerste instantie een doorzichtig lakje, dit is echter niet zo. Het is een witte cream kleur met een opvallende glans. Walk On Air is een abrikoos tint met de nodige glittertjes, ook de bruine Wood You Follow Me is voorzien van de nodige shimmers.


Als laatst bevat de wintercollectie van Catrice make-up nog een blush, basis en spiegeltje. De blush is in de vorm van een mousse en heeft een felle kleur roze. De Illuminating Base is een basis die kleine oneffenheden egaliseert en goed te gebruiken is onder foundation. De basis heeft een parelmoerige kleur en zou daarom eventueel ook als highlighter gebruikt kunnen worden.

Ik vind de limited editie voor winter 2012 van Catrice make-up erg mooi. Enige opmerking is dat ik de collectie niet echt winters vind, maar meer iets voor de lente, wel ben ik erg benieuwd naar de basis. Welk item uit de Hidden World collectie staat op jouw verlanglijstje?

[bawlu_buttons]