Catrice make-up Modern Muse


De nieuwe collectie van Catrice make-up heet Modern Muse. De inspiratie voor de lijn komt van de stijliconen van de jaren 60, maar er is wel een modern tintje aangegeven. Modern Muse bevat veel metallic tinten.


Catrice make-up Modern Muse collectie bevat oogschaduw in de kleuren Lord Of The Blings, Metall Of Honor en Jeniffer’s Goldrush. Dit zijn allemaal metallictinten waarvan de kleuren niet heel ver uit elkaar liggen. Er is ook oogpotlood drie kleuren namelijk de groene Khakitoo, de bruine If I Could I Wood en de donkergrijze Wildthing. Daarnaast is er ook met een 2 in 1 mascara waarmee je verschillende looks kunt creëren, zoals een aantal duurdere merken ook hebben.

De collectie bevat geen lippenstift of lipgloss maar lipstain in een nude Hollywood en roodroze Red And The City. Verder zijn er vijf nieuwe metallic nagellakjes, Rusty But Sexy is een roestkleurig oranje, Golfinger is goudbruin, In The Bronx is grijsblauw, Khaki Perry is khaki en Captain’s sparrow boat is zilver.

Halverwege augustus ligt Modern Muse collectie van Catrice make-up in de winkel. Ik vind de collectie er goed uitzien en ik ben benieuwd of de mascara net zo goed is als die van duurdere merken. Wat vinden jullie van de make-up?

Leave a Reply

Your email address will not be published.