Catrice make-up Neo Geisha lente 2013

Catrice-make-up-Neo-Geisha-lente-2013
Als jij dol bent op een stijl die een combinatie is van klassiek en modern, dan is dit artikel wat voor jou! De Catrice make-up Neo Geisha voor lente 2013 is namelijk een frisse vertaling van de traditionele Geisha look en artistieke Japanse elementen met een westers tintje.

De nieuwe Catrice make-up Neo Geisha collectie voor lente 2013 verrast je met uiteenlopende tinten zoals, rood, donkerblauw, nude, groen, roze en paars. De vrij kleine lijn voor het nieuwe jaar is verkrijgbaar in februari en maart en bestaat onder andere uit oogschaduw, patch eyeliners, nagellak en een kohlpotlood.

Absolute Eye Colour

Catrice-make-up-Neo-Geisha-Absolute-Eye-Colour
Catrice-make-up-Neo-Geisha-Absolute-Eye-Colour-01
Voor de liefhebbers van intens opgemaakte ogen komt Catrice make-up met 4 tinten oogschaduw. Volgens het merk is de poedervorm niet alleen verfijnd, maar ook hoog gepigmenteerd. Je kunt kiezen uit de doosjes C01 Japaneyese, C02 Discreet Artist, C03 Dance In Gion en C04 Planet Tokyo, voor de prijs van 2,89 euro per stuk.

Kohl Kajal
Catrice-make-up-Neo-Geisha-Kohl-Kajal

Om je ogen net even iets extra’s te geven, kun je gebruik maken van de Kohl Kajal voor 1,99 euro. Dit kohlpotlood, in de vorm van een Japanse haarspeld, is er jammer genoeg alleen in de variant C01 Ultra Black.

Patch Eye Liners
Catrice-make-up-Neo-Geisha-Patch-Eye-Liners

Als jij iets aparts wilt doen met je kijkers, dan zijn de Patch Eye Liners, in 4 verschillende vormen, misschien iets voor jou. Dit product belooft je ogen namelijk te voorzien van een perfecte symmetrische eyelinerlook, die lang blijft zitten en geen vlekken achterlaat. De doosjes kosten 2,99 euro per stuk en bevatten 8 paar patches die je kunt hergebruiken.

Lip and Cheek Colour en Lip Brush
Catrice-make-up-Neo-Geisha-Lip-and-Cheek-Colour-en-Lip-Brush

Om je wangen en lippen net even een mooier kleurtje te geven is er de Lip and Cheek Colour. Je hoort het product van 3,99 euro gemakkelijk met je vingertoppen of met de Lip Brush van 2,99 euro aan te kunnen brengen. Het product is verkrijgbaar in C01 Discreet Artist, C02 Picked Cherry Blossoms en C03 Madam Butterfly.

Ultimate Nail Lacquer
Catrice-make-up-Neo-Geisha-Ultimate-Nail-Lacquer

Wie houdt van mooie nagels kan kiezen voor de nieuwe tinten van de Ultimate Nail Lacquer voor 2,69 euro. Catrice komt met 5 soorten, namelijk de C01 Discreet Artist, C02 Picked Cherry Blossoms, C03 Madam Butterfly, C04 Dance In Gion en C05 Planet Tokyo.

Hoewel ik normaal gesproken geen fan ben van dit goedkope beautymerk, vind ik deze collectie wel iets leuks hebben. Ik ben vooral nieuwsgierig naar de zachtroze tint van de Lip and Cheek Colour. Wat is jouw mening over de Catrice make-up Neo Geisha collectie voor lente 2013?

[jwplayer config=”Beautyblog” mediaid=”17116″]