Catrice make-up spectaculART herfst 2012


Vanaf november ligt er een limited edition lijn van Catrice make-up in de winkel, namelijk de spectaculART voor herfst 2012. Deze speciale collectie bestaat uit elegante metaaltinten zoals goud en zilver en de intense kleuren rood en roze.

Catrice make-up heeft zich voor de tijdelijke spectaculART collectie voor herfst 2012 laten inspireren door Indiase rijkdom gecombineerd met Franse moderniteit. De nieuwe lijn bestaat uit verschillende items die je leuk met elkaar kunt combineren, zo passen bijvoorbeeld de kleuren nagellak erg goed bij die van de lippenstiften.

Pure ChromeCatrice heeft metaalachtige tinten als zilver en goud in de Pure Chrome oogschaduw verwerkt, maar ook de kleuren blauw en roze ontbreken niet. Er zijn 4 soorten verkrijgbaar namelijk, So Precious, Bombay Bauble, Treasure It en Artfully Lustrous en deze kosten 3,99 euro per stuk. Pure Chrome moet met zijn gepigmenteerde inhoud zorgen voor verleidelijke en intense oogmake-up.

Lashes To Impress


Als je dol bent op volle wimpers dan kun je een keer de Lashes To Impress voor 3,99 euro proberen. De individuele wimpers bestaan in 3 verschillende lengtes en worden tussen de eigen wimpers gelijmd. Hiervan hoor je een natuurlijk ogende look te krijgen.

Superfine Eyeliner Pen


Om je opvallende ogen helemaal af te maken, kun je de Superfine Eyeliner Pen op je oogleden aanbrengen. De eyeliner moet met zijn superdunne vilten tip voor professionele looks zorgen. Voor de prijs van 2,99 euro kun je het product in de kleur zwart aanschaffen.

Highlighting Powder


De Highlighting Powder van Catrice belooft dankzij zijn poedertextuur je gezicht en hals mooi te accentueren. Het is met die belofte jammer dat de poeder alleen verkrijgbaar in de tint Artfully Lustrous voor 4,59 euro.

Mousse Blush


Om je wangen net even een mooier kleurtje te geven kun je de nieuwe Mousse Blush gebruiken. Het product hoort je gezicht namelijk medium te dekken en daarbij te zorgen voor een natuurlijke glow. De blush komt uit in de zachtroze kleur Holi Hai voor 3,99 euro.

Sheer Lip Colour


Wie houdt van zachte verzorgde lippen met een mooi kleurtje kan kiezen voor 1 van de 3 kleuren van de Sheer Lip Colour. Catrice belooft met het toegepaste middel Hyaluronzuur ervoor te zorgen dat rimpeltjes rond de lippen minder zichtbaar worden. De lippenstift van 3,99 euro komt uit in de tinten roze, paars en nude.

Ultimate Nail Lacquer


Ook aan de fans van nagellak is gedacht. Met het extra brede kwastje zou je de lak eenvoudig op de gehele nagel kunnen aanbrengen. De lijn komt met 4 tinten nagellak van nude, roze en fel roze tot bordeauxrood voor de prijs van 2,69 euro.

Gold Leaf Topcoat


Om je handen extra te laten opvallen, kun je de transparante Gold Leaf Topcoat van 2,99 euro aanschaffen. Het product biedt volgens het merk een gouden bladstructuur voor een spectaculaire finish. Helaas is de top-coat maar in 1 kleur verkrijgbaar.

Hoewel ik normaal gesproken geen gebruik maak van Catrice make-up, vind ik deze collectie wel interessant. Vooral de metaalkleurige oogschaduwen zijn mooie kleuren om bijvoorbeeld tijdens de feestdagen een keer te dragen. Ik ben ook benieuwd naar jouw mening over de Catrice make-up spectaculART collectie voor herfst 2012?

[bawlu_buttons]