Catrice make-up zomer 2011


De Catrice make-up voor zomer 2011 haalt zijn inspiratie uit de jungle. De collectie heet Papagena en bevat felle tropische kleuren en natuurlijk veel groen.


De Catrice make-up voor zomer 2011 bevat een oogschaduw met de naam Birds Of A Feather. Het doosje bestaat uit vier kleuren die rechtstreeks van een tropische vogel afkomen zoals paars en groen. Rumble In The Jungle is een oogschaduwdoosje dat groengeel en grijsgroene tinten combineert.

Verder bevat de collectie een eyeliner pen in de kleur White Eyes die uiteraard wit is, de mosgroene Papagaya Greener en de donkergroene Welcome To The Jungle. Om je ogen compleet in jungle stijl te krijgen zijn er ook nog nepwimpers met veertjes.

Voor op je wangen is er een blusher stick in de koraalkleur Tigerlily en de fuchsia Bird Of Paradise. De highlighter met de grappige naam Golden Nuggets kun je op je gezicht en lichaam gebruiken.

Er zit wel een hele speciale lippenstift in de Papageno collectie, namelijk een licht getinte, transparante lippenstift met een gelstructuur. De vorm van lippenstift maar het heeft de werking van gloss. De kleuren van de lippenstift heten ook Tigerlily en Birds of Paradise maar zien er iets anders uit namelijk oranje en rood.

Nagellak mag niet ontbreken, daarom is er de donkergroene Enter the undergrowth en de lichtgroene Welcome to the jungle. Amazonian gold is een taupe tint en de felpaarse Bird of paradise knalt er het meest uit.

Ik word wel vrolijk van Catrice make-up voor zomer 2011 door de leuke verpakking en kleurtjes. Er zitten een aantal mooie producten tussen die ik wel wil proberen, zoals de transparante lippenstift en de blusher stick.

Leave a Reply

Your email address will not be published.