Celebrities en hun beautygeheimen


Je hebt al eerder een paar beautygeheimen van de celebrities kunnen lezen. Maar met zoveel celebrities heb je heel veel beautygeheimen. Vandaar dat ik vandaag nog een paar beautygeheimen onthul.

Christina Hendricks


Als Christina Hendricks haar benen moet laten zien dan mengt ze haar bodylotion met foundation. Als je dat in masseert zien je benen er volgens de actrice mooi en gezond uit.

Blake Lively


Blake Lively gebruik krulspelden voor de volumen in haar haren. Voor haar stralende huid gebruikt de Gossip Girl ster Per-fekt’s Beauty Skin Perfecton Gel in Rich. Deze gel gebruik je als een primer. Het laat je huid glanzen, haalt roodheid weg en laat je make-up langer zitten.  Verder geeft ze ook de tip om het met je vingers aan te brengen, op die manier ziet het er het beste uit.

Julia robbert


Voor zachte jonge handen geeft Julia Robbert haar handen een olijfoliebadje. Gewoon een scheutje olijfolie in warmwater en daar je handen even in laten weken. Als je haast hebt kun je ook olijfolie in je handen in masseren. Daarna wel even je handenwassen natuurlijk. Dit kun je trouwens ook doen met je voeten.

Terri Hatcher


Voor een stralende huid over haar hele lichaam gebuikt Terri Hatcher rode wijn. Ze doet simpelweg een scheut wijn in haar badwater en wast zichzelf hier mee. Rode wijn zou de dode huidcellen van je huid verwijderen en je huid jong houden.

 Lieke van Lexmond


Natuurlijk hebben onze Nederlandse sterren ook beautygeheimen. Lieke van Lexmon smeert zomers altijd zonnebrand in de punten van haar haren. Op die manier gaat je haar glanzen en is het beschermd tegen de zon. Verder smeert ze haar huid af en toe in met honing. Dat kun je zien als een masker voor je lichaam. Van honing word je huid heerlijk zacht.

Foto’s via Weheartit