Chanel make-up lente 2011


Les Perles de Chanel is de naam van de Chanel make-up lente 2011. De make-up collectie voor deze lente is gebaseerd op parels, onderdelen daarvan zien we dus ook terug komen in de collectie. Zwarte en roze parelmoerkleuren zorgen voor een mooie glans in zowel de nagellak als de oogschaduwkleuren.


In dit mooie oogschaduwdoosje Ombre Perlées de Chanel zitten vijf verschillende kleuren. In het doosje zit een parelwitte, groene, donkerpaarse, groen-grijze en een zwarte kleur. Met de donkere kleuren laat je je ogen spreken en met de lichte kleuren breng je een natuurlijke glans aan, die je als highlighter kunt gebruiken.


Naast het doosje met vijf kleuren is er ook het bekende doosje met 4 kleuren, Les 4 Ombres. Het doosje Regard Perle bevat vier verschillende kleuren. Ivoorkleur, roze, donkergroen en beige zijn de kleuren waarmee je je ogen deze lente op kunt maken.


Het laatste oogmake-up product uit de Chanel make-up lente 2011 collectie is de Gris Scintillant. Het oogpotlood heeft de kleur Shimmering grey en is zoals de naam al zegt een oogpotlood met een glitter.


De Rouge Allure lippenstift is er in twee verschillende kleuren. Coquette is een opvallend roze kleur en Flamboyante een intens roze kleur. Naast deze twee Rouge Allure kleuren, bevat de collectie ook twee lippotloden. Deze Crayon Levres zijn er in een perzik- en frambooskleur.


De Rouge Coco lippenstiften geven je lippen een perzikkleur. Ook zit er een lippenstift met de naam Jersey Rose in de collectie.


De Levres Scintillantes behoren ook tot de lipproducten uit deze collectie. De Nakkar lipgloss is een witte kleur met een mooie glans. Wil je liever een opvallendere kleur, dan kun je voor de Aragonite gaan. Dit is een roze frambooskleur, wederom met veel glans.


De Poudre Universelle Compact is de poeder uit de Chanel make-up lente 2011 collectie. Deze poeder heeft de kleur Rose Merveille en ook hier komt de parelmoerglans terug. Het is een mooie beige roze kleur, die je gezicht laat stralen.


De Chanel blush voor de lente heeft de naam Joues Contraste. De kleur Espiegle geeft je wangen een perzikroze kleur.


De Chanel make-up lente 2011 collectie bevat drie kleuren nagellak. Pearl Drop is de naam van de witte kleur met een mooie parelmoerglans. De zwarte nagellak is de Black Pearl en Peche Nacree geeft je nagels een perzikroze kleur.

Leave a Reply

Your email address will not be published.