Daisy Marc Jacobs Hot Pink parfum

Daisy Marc Jacobs Hot Pink parfum
Deze week zat er een pakketje bij de post waarvan ik helemaal vrolijk werd. Namelijk het Daisy Marc Jacobs Hot Pink parfum en laat ik nou net helemaal weg zijn van roze!

Volgens Marc Jacobs en heel veel andere modeontwerpers is roze de kleur van dit najaar. De Amerikaanse designer besloot dan ook om zijn bekende Daisy parfum een make-over te geven. Het resultaat is het schattige en modieuze Daisy Marc Jacobs Hot Pink eau de parfum.

Daisy Hot Pink verpakking

Daisy Marc Jacobs Hot Pink parfum met doos
Het parfum zit verpakt in een roze doosje dat versierd is met een rand van zwarte margrietjes. In de verpakking zit een flacon van 100 milliliter. De bekende dop is bezet met knalroze bloemblaadjes met in het midden een gouden hart. Dit past erg mooi bij het glanzende zwarte flesjes met goudkleurig logo. Ik ben helemaal weg van deze flacon. Het ziet er chic uit en bloemen geven het een speelse meisjesachtige twist. Dit is dan ook een parfumflesje dat zeker gezien mag worden.

Daisy Hot Pink geur

Daisy Marc Jacobs Hot Pink parfumfles
Daisy Marc Jacobs Hot Pink ruikt bijna hetzelfde als de Daisy eau de toilette. Omdat deze limited edition een eau de parfum is, blijft de geur langer hangen en is deze intenser. Zo is de natuurlijke frisheid van de wilde aardbeien in de topnoot subtieler gemaakt. Het hart bestaat uit gardenia, viooltjes en jasmijn aangevuld met basisnoten van witte houtsoorten, ceder- en berkenhout.

De Hot Pink versie is een stukje volwassener dan de eau de toilette, maar je ruikt nog wel altijd de vertrouwde Daisy geur. De bloemige ingrediënten samen met de houtsoorten geven het een vintage twist en zorgen voor een rijk, sensueel en warm parfum. Als je niet zo houdt van fruitige geuren dan is deze editie van Daisy een goede optie.

Daisy Marc Jacobs Hot Pink eau de parfum is vanaf eind oktober te koop. Het parfum is verkrijgbaar in een 100 milliliter verpakking en kost 66,00 euro.