Davidoff Cool Water Coral Reef parfum

Davidoff Cool Water Coral Reef parfum
De geur van Cool Water roept bij mij altijd hele blije gevoelens op. Toen ik klein was droeg mijn moeder dit parfum vaak als we op vakantie gingen. Dus toen ik de nieuwe Davidoff Cool Water Coral Reef binnenkreeg was mijn aandacht dan ook direct getrokken.

In 1988 verscheen de allereerste Cool Water en sindsdien zijn het parfum en de oceaan onlosmakelijk met elkaar verbonden. Voor de Cool Water Coral Reef liet Davidoff zich inspireren door Indo-Pacific koraalrif in de Grote Oceaan. Dat zorgde voor een frisse en fruitige limited edition zomergeur.

Davidoff Cool Water Coral Reef verpakking

Davidoff Cool Water Coral Reef parfum 3
De eau de toilette zit verpakt in de bekende Cool Water flacon en heeft een inhoud van 100 milliliter. Het doorzichtige flesje heeft ditmaal een andere blauwe tint dat doet denken aan het heldere water van de Grote Oceaan. Het doosje en de flacon zijn allebei versierd met tekeningen van koraal.

Davidoff Cool Water Coral Reef geur

Davidoff Cool Water Coral Reef parfum 2
De geur Davidoff Cool Water Coral Reef lijkt natuurlijk op het origineel, maar is toch net even anders. De eau de toilette combineert de fruitige noot van meloen met frisse lelietje-van-dalen. Deze ingrediënten worden verrijkt met een basis van sensuele iriswortel. Dat allemaal bij elkaar zorgt voor een zachte en vrouwelijke geur.

Ik vind dit een lekker, licht en subtiel parfum. Door het zachte karakter is de eau de toilette ideaal voor een zomerse dag. Overigens kan ik me voorstellen dat sommige vrouwen het niet een hele bijzondere geur vinden, maar bij mij roept het mooie herinneringen op uit mijn kindertijd.

Davidoff Cool Water Coral Reef is tijdelijk verkrijgbaar. De geur zit verpakt in een flacon van 100 milliliter en is te koop voor 36,00 euro.