De nieuwe must-have lingeriestijlen

De nieuwe must-have lingeriestijlen

Dit artikel is in samenwerking met Hema tot stand gekomen.

Lingerie: het is en blijft toch een van de leukste aankopen om te doen. Lingerie geeft je een gevoel van zelfvertrouwen en geeft je de ruimte om jezelf uit te drukken. Je hebt lingerie voor alle gelegenheden en dat is wat zo mooi is, lingerie groeit met je mee. En als je ergens mooie lingerie kunt vinden, die echt met je meegroeit dan is het wel bij HEMA. Van dagelijkse lingerie tot lingerie voor de speciale gelegenheden: bij HEMA zit je altijd goed. In deze blog kijken we naar nieuwe lingeriestijlen die absoluut niet mogen ontbreken in jouw collectie. 

Comfortabel, elegant en tijdloos: de HEMA bh

Een goede bh voor dagelijks gebruik is een absolute must. De HEMA bh is dan de perfecte keuze. Deze bh’s zijn namelijk gemaakt voor dagelijks gebruik, ze bieden elke dag comfort en steun en je kunt altijd rekenen op je vertrouwde HEMA bh. Een goed passende en ondersteunende bh is super belangrijk. Je kunt namelijk serieuze lichamelijke klachten krijgen als je bh niet goed zit, om dan nog niet te spreken over de frustratie en irritatie van afzakkende schouderbandjes, omhoogkruipende bh’s of prikkende beugels. De HEMA bh maakt korte metten met dit soort frustraties en zorgt dat jij elke dag kan genieten van een comfortabel bh, die je alle steun en support geeft die je nodig hebt. 

Casual, vrij en flexibel: de bh zonder beugel

Een item dat ook absoluut niet mag ontbreken uit je collectie is de bh zonder beugel. Een bh zonder beugel geeft je ongekend comfort zonder dat je hoeft in te leveren op comfort. Ook dit is een ideale bh voor dagelijks gebruik. Je kunt kiezen voor een voorgevormde bh of een bralette. Beiden super mooi en comfortabel en het is maar net waar jij jezelf het fijnst in voelt. Bij HEMA vind je een breed assortiment aan bh’s zonder beugel voor elke gelegenheid: van sport tot casual tot sexy. HEMA heeft het allemaal! 

Het belang van een goede bh

Een bh is niet alleen een leuke aankoop, het is ook belangrijk voor je gezondheid. Uit onderzoek van Linda blijkt dat slechts 38% van de vrouwen de juiste maat bh draagt. Dit klinkt misschien niet heel ernstig, maar het kan leiden tot serieuze lichamelijke klachten, zoals rug-, nek-, hoofd- en schouderpijn. Dat wil je natuurlijk niet hebben! Dus doe jezelf een plezier en verwen jezelf met een heerlijke HEMA bh.