De verschillende stijlen van bikini’s en wanneer je ze het beste kunt dragen

De verschillende stijlen van bikini’s en wanneer je ze het beste kunt dragen

Als het aankomt op de collectie badmode, is er gigantisch veel aanbod. Niet alleen op het gebied van kleur en printjes, maar ook op het gebied van de pasvorm van de badmode. En daarom is het ook meer dan logisch dat je soms niet helemaal weet waar je moet beginnen. Maak je je daar vooral geen zorgen over. In dit artikel helpen we je erg graag op weg met een paar handige tips. Wie weet shop je binnenkort wel de leukste items voor in je eigen garderobe.

Kies voor een strapless model als je gaat zonnen

Kun je eigenlijk geen genoeg krijgen van de zon tijdens je welverdiende vakantie? En van de warmte die je huid bereikt? Dan wil je natuurlijk maar al te graag een mooi bruin kleurtje krijgen, zonder dat je te maken krijgt met strepen van bijvoorbeeld een bikini of badpak. Gelukkig hoeft dat helemaal niet zo lastig te zijn. Kies er dan altijd voor om een bikini zonder bandjes te dragen. Zit zorgt namelijk voor dat ene gewenste effect en de bandjes zijn weer makkelijk aan de bikini vast te maken op het moment dat je dat weer wenst. 

Kies voor een model met een hoge hals als je gaat surfen of snorkelen

Ben je een echte sportieveling in het water als je op vakantie gaat? Dan ben je waarschijnlijk op dit moment erg druk op zoek naar de beste zwemkleding voor dames waarmee je ook nog eens geniet van de nodige bewegingsvrijheid. Kies in dat geval altijd voor een model met een hoge hals. Het model zit vanaf het eerste moment als gegoten en zorgt ervoor dat je optimaal kunt genieten van je favoriete sport in het water.

Je kunt online erg veel inspiratie voor je zomerse looks opdoen

Heb je op dit moment al een specifieke voorkeur voor het type badmode dat je graag tijdens je welverdiende vakantie draagt? Dan is het een goed idee om online alvast de nodige inspiratie op te doen. Er zijn ontzettend veel verschillende modellen en prints beschikbaar, waardoor er ook een perfecte bikini of badpak voor jou tussen zit. Wie weet haal je binnenkort al een nieuw printje in huis voor je vakantie naar de zon. Het plaatsen van een bestelling doe je erg makkelijk online en je kunt het pakketje daarna in een mum van tijd in huis verwachten. Ga jij liever voor een bikini of een badpak?