Deze winter essentials moet je in je kast hebben

Deze winter essentials moet je in je kast hebben

Inmiddels is het al winter en dat is dan ook duidelijk te merken aan het weer. Het wordt steeds kouder en de dagen worden korter. Hierbij hoort dan natuurlijk ook andere kleding om je warm te houden dan in de zomer. Hierbij zijn een aantal kledingstukken onmisbaar in je kast. Ben je benieuwd welke kledingstukken dit zijn? Lees dan snel verder. 

Een warme winterjas

Dit klinkt misschien voordehandliggend, maar een warme winterjas is erg belangrijk. Buiten zijn is erg gezond en of je nu voor je plezier naar buiten gaat of voor je werk, het is hierbij erg belangrijk om je lichaam warm te houden. Dit doe je dan ook met een kwalitatief goede winterjas. Zo gebruikt Mos Mosh enkel hoogwaardige materialen voor hun jassen. De jassen staan dan ook wel bekend om pasvorm en afwerking, waardoor je zeker een jas van kwaliteit koopt. Dit jaar zijn er veel verschillende kleuren in wat betreft winterjassen en kun je dus lekker je eigen stijl dragen. Hierbij kun je kiezen voor een basic zwarte of misschien wel beige jas, maar ook voor een mooie metallic groene jas. Kijk dus zeker wat je dagelijks outfit kan opfleuren en waar jij je fijn in voelt. Wanneer je bijvoorbeeld voornamelijk zwart draagt, is het leuk om een winterjas in een afwijkende kleur te kiezen. Hierdoor zul je je outfit net wat spannender maken en je hoeft hier niet elke dag over na te denken. Je trekt gewoon je winterjas aan en je bent klaar om te gaan. 

Goede basic truien

Daarnaast heb je natuurlijk truien in de winter nodig om je binnen en buiten goed warm te houden. De nieuwe collectie van By-Bar beschikt over een aantal goede basic wintertruien. Ook hierbij is de kwaliteit erg belangrijk. Je wilt natuurlijk wel wat langer doen met basic truien, je kunt ze tenslotte ook jaren achter elkaar dragen en zullen niet vervelen. Hierbij kun je natuurlijk gaan voor basic kleuren als zwart, beige, bruin, wit en crème, maar je kunt ook kiezen voor een fellere kleur. Wanneer je helemaal fan bent van groen kan een mooie groene trui ook zeker tussen jouw basic truien passen. Kijk dus ook vooral wat je zelf vaak draagt en wat je aan je kast zou willen toevoegen. Verder kun je je outfit nog wat spannender maken door bijvoorbeeld voor een trui te kiezen met ballonmouwen. Hierbij staat de onderkant van mouwen wat boller, wat een leuk speels effect kan geven aan je outfit. 

Een leuke blazer

Bovendien is een blazer een erg goede toevoeging aan je winterkleding. Hier zul je misschien niet zo snel aan denken, aangezien je het ook kan dragen als een dunne jas in de zomermaanden. Juist omdat een blazer zo dun is, is het gemakkelijk te dragen onder een warme winterjas. Daarnaast houd een blazer je ook nog binnenshuis warm en geeft het een extra touch aan je outfit. Er zijn ontzettend veel verschillende blazers, waardoor er altijd wel een blazer is die bij je past. Je kunt natuurlijk kiezen voor een basic zwarte blazer, dit is tenslotte een erg goede winter essential voor in je kast. Je kunt tegelijkertijd ook je basic winterse outfit wat opvallender maken door voor een blazer te kiezen in een leuke kleur of een opvallend patroon. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een nette blazer in een ruitpatroon of een in het oog springende roze blazer. Deze tip geldt natuurlijk niet alleen voor blazers. Je kunt in principe meerdere zomerse jasje in de winter binnenshuis dragen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de bodywarmer. In de lente of zomer zul je een bodywarmer voornamelijk buiten dragen, maar in de winter kun je een bodywarmer ook erg leuk stylen om binnen aan te trekken. Een bodywarmer is bijvoorbeeld erg leuk om te combineren met een mooie top met een colletje. 

Kortom, je bent helemaal klaar voor de winter als je beschikt over een kwalitatief goed en warme winterjas. Dit is erg belangrijk, aangezien je hierdoor gemakkelijker naar buiten zult gaan en je goed beschermd zult zijn tegen de kou. Verder zijn goede basic truien echt een musthave voor de winter. Naast dat het leuk staat, houden ze je ook nog eens goed warm. Om het dan helemaal af te maken kun je zomerse jasjes, zoals een blazer, in de winter ook gewoon binnen dragen om je goed warm te houden.