Dit zijn de leukste truien om te dragen tijdens de winter van 2021

Dit zijn de leukste truien om te dragen tijdens de winter van 2021

Tijdens de winter is je favoriete item natuurlijk een lekkere warme trui. Hierdoor zul je het tijdens de koude dagen niet koud hebben, tegelijkertijd wil je er natuurlijk ook nog steeds een beetje fashionable uitzien. Dan is het wel fijn als je de hoogte bent van de trends op het gebied van wintertruien van 2021. Daarom helpen we je in dit artikel om de juiste trendy truien te kiezen voor deze winter. Ben je benieuwd? Lees dan snel verder.

Kabeltruien 

Ten eerste zijn kabeltruien zeker een trend dit jaar. Dit zijn truien waarop als het ware kabels zijn gebreid, wat zorgt voor de ultieme winterse look. Voorheen werden ze misschien gezien als tuttig of oubollig maar dat is niet meer zo. Tegenwoordig kun je een kabeltrui erg leuk combineren met een stoere jeans. Anna van Toor heeft erg veel kabeltruien in haar assortiment waardoor er altijd wel een kabeltrui is die jij leuk vindt. Kabeltruien heb je dan ook in veel verschillende kleuren en patronen. Er zijn natuurlijk erg veel kabelpatronen die gebreidt kunnen worden waardoor iedere kabeltrui weer anders is. Naast dat een kabeltrui lekker zit kan het ook nog eens een erg professionele uitstraling geven, het is immers een klassiek model. Kies dan bijvoorbeeld voor een mooie beige kabeltrui op een zwarte pantalon.

Truien met een print

Elk jaar en zo ook dit jaar zijn truien met prints weer helemaal in. Vorig jaar was het natuurlijk voornamelijk de panterprint die je veelal terug zag komen en zo ook dit jaar zie je de panterprint terug in de etalages. Toch is het niet meer de klassieke panterprint die je ziet maar veel zijn variaties hiervan. Zo zie je een organisch stippenpatroon, wat erg veel lijkt op een dierenprint, ook vaak terug. Bovendien is een camouflageprint weer helemaal terug van weggeweest. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een mooie trui van Copenhagen Muse in een camouflageprint met de kleuren ecru, zwart en khaki. Een camouflageprint kan immers ook erg chique zijn, waardoor je ook prima een trui met camouflageprint naar je werk aan zou kunnen. Bovendien zijn organische vormen verwerkt in een print in natuurlijke tinten ook helemaal in, denk hierbij aan beige, zwart en wit. Met een printje zit je deze winter dus altijd goed.

Truien met shoulder pads of ruffles

Voorheen zagen we shoulderpads voornamelijk terugkomen in blazers en jassen, maar deze winter zien we ze ook voornamelijk in truien voorbij komen. Zoals het woord al zegt zijn shoulderpads als het ware vullingen voor op je schouders. Shoulder pads geven ook een erg leuk speels effect aan je outfit en maken je outfit ook gelijk wat netter. Hierdoor is een trui met shoulder pads ideaal wanneer je casual gekleed naar je werk wilt gaan. Daarnaast zijn truien met ruffles ook helemaal in dit jaar. Vaak vind je de ruffles bij de hals en/of mouwen, waardoor het ook erg leuk is om nog een jasje over deze trui te dragen. De ruffles zullen dan onder het jasje vandaan komen, wat een erg leuk effect geeft. 

Glitters

Bovendien kan het in de winter, en dan voornamelijk decembermaand, niet ontbreken aan glitters. Hierdoor zijn truien met een lurex draadje erg populair. Deze truien zorgen ervoor dat je er feestelijk uitziet, maar het daarnaast ook lekker warm hebt. Het is dan ook erg leuk om een trui met glitters of lurex te dragen op een rokje tijdens het kerstdiner. Vaak wordt er dan gekozen voor een strakke trui met een colletje en een wat losser vallend rokje. Hierdoor zie je er toch feestelijk uit, maar ben je wel comfortabel gekleed. Dit is ideaal wanneer je de feestdagen thuis doorbrengt.

Kortom,  ook deze winter kun je gewoon weer lekker een trui dragen. De kabeltruien zijn dan ook weer helemaal terug en ook dit jaar zien we weer veel truien met verschillende prints.  Denk hierbij aan een panterprint, camouflageprint of een print met organische vormen, het kan deze winter allemaal.  Verder zijn er nog veel leuke truien met een apart detail, zoals een trui met shoulderpads of ruffles. Dit maakt een trui net wat speelser terwijl je alsnog lekker warm bent aangekleed. Verder kan een trui met glitters niet ontbreken voor de decembermaand.