EK nail art


Nog even en dan speelt het Nederlands elftal haar eerste wedstrijd. Daarom een paar inspirerende EK nail arts, zodat zelfs je nagels dit jaar niet onder het EK-gevoel uitkomen.

Sommige creaties die ik heb gevonden zijn met voetballen, andere zijn gewoon oranje en rood-wit- blauw. Daarnaast zul je ook zien dat er moeilijke EK nail arts tussen zitten en eenvoudige. Voor de mensen die geen ster zijn in het lakken van hun nagels, maar er wel graag een willen proberen.

Als ik mijn nagels een EK lakje geef ga ik voor een makkelijke zoals de oranje nagels met bovenaan 3 streepjes in rood, wit en blauw want ik heb niet zoveel ervaring met nail arts. Voor welke creatie zou jij gaan?

How to

Wil je weten hoe je de EK nagels uit de bovenste foto kunt maken? Evelien heeft hierover een how to gemaakt, die je hier kunt vinden.


Deze vrolijke polkadot nagels zijn gemaakt door Miss073.Deze nail arts komen van Belinda en op haar website vind je nog meer foto’s.


Deze oranje nagels met vlag van Nailside zijn op en top Hollands!Diana van Nisselroy liet zich voor deze 2 nail arts inspireren door de leeuw en kroontjes.

Tot slot kun je in deze video zien hoe je deze hup Holland hup nagels kunt maken.
[jwplayer config=”Beautyblog” mediaid=”15221″]